Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 11:09

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο “Aker Stadion”

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και στα πλέι οφ της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται την ΑΕΚ.

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το κουπόνι της Δευτέρας (18/04), που έρχεται από το πρωτάθλημα Νορβηγίας και την αναμέτρηση Μόλντε - Λίλεστρομ. Εσείς μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε στο Betarades.gr για τα πάντα γύρω από το στοίχημα αλλά και για τον διαγωνισμό τραγουδιού eurovision στοίχημα.

3η Αγωνιστική στην Eliteserien Νορβηγίας, με τη Μόλντε να πραγματοποιεί ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Επικράτησε εύκολα με 3-1 εκτός έδρας της Στρομσγκόντσετ την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ στην πρεμιέρα πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Βαλερένγκα. Παρουσιάζει δυνατό πρόσωπο στην έδρα της, κάτι που θέλει να αξιοποιήσει κόντρα στη Λίλεστρομ.

Δεν θα έχει φυσικά εύκολη αποστολή, η Λίλεστρομ έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία, την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε με 4-0 τη Γιέρβ, ενώ στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Χαμ Καμ. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν ιδανικό ξεκίνημα, ωστόσο περιμένουμε ότι η Λίλεστρομ θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της και θα απειλήσει την αντίπαλο της. Προβλέπουμε αναμέτρηση με καλό ρυθμό και γκολ.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares