Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 11:33

Στοίχημα: Φουλ επίθεση στην Πρέμιερ

Μια γερή προθέρμανση για το Σαββατοκύριακο γίνεται στο κουπόνι της Παρασκευής (14/01), με πολλές αναμετρήσεις που παρουσιάζουν στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Το Betarades.gr διάλεξε την πιο δυνατή πρόταση της ημέρας, που προκύπτει από την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και το Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας. Όπως κάθε μέρα, η fonbet greece έχει ετοιμάσει ευρεία γκάμα αγορών για το συγκεκριμένο, αλλά και όλα τα παιχνίδια στην πλατφόρμα της. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες για την επιλογή που ξεχωρίσαμε σήμερα.

Στις 22:00, η Μπράιτον υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μπράιτον, που έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δυσκολεύεται, όμως, να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, καθώς έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Από δύσκολη πρόκριση (1-2) στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας, κόντρα στην Μίλγουολ προέρχεται η Κρίσταλ Πάλας, που χρειάστηκε, μάλιστα, να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Δεν τα πάει καλά το τελευταίο διάστημα μακριά από το "σπίτι" της στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς μετράει τρεις σερί ήττες. Οι δύο αντίπαλοι σκοράρουν με ευκολία, εμφανίζουν, όμως, χτυπητές αμυντικές αδυναμίες.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Αγγλίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευή!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares