Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 12:08

Στοίχημα: Με την ποιότητα της Σεβίλλης

Περιορισμένο σε αριθμό αγώνων το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Δευτέρας (03/01), με την αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς να ξεχωρίζει.

Την ίδια στιγμή δράση έχουμε στη Λα Λίγκα με τρία παιχνίδια για τη 19η αγωνιστική, καθώς και σε Πορτογαλία, Κύπρο και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Η σημερινή πρόταση του Betarades.gr έρχεται από την αναμέτρηση Κάντιθ - Σεβίλλη, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος στοιχηματικών επιλογών στη σπορτινγβετ.

Όρθια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική η Κάντιθ, που κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από τη “βασίλισσα”. Προηγήθηκε η νίκη στο Κύπελλο κόντρα στην Αλμπαθέτε (0-1) και παραμένει αήττητη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Συνεχίζει να αγωνίζεται υπό τρομερή πίεση, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν μετά το πέρασμα 18 αγωνιστικών.

Ισόπαλη 1-1 με την Μπαρτσελόνα εντός έδρας αναδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Σεβίλλη. Τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στη 2η θέση της Λα Λίγκα και στο -8 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά τη χθεσινή ήττα της “βασίλισσας”, έχει σήμερα την ευκαιρία με νίκη να μειώσει τη διαφορά στους πέντε βαθμούς.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares