Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 11:48

Στοίχημα: Ώρα αποδείξεων για Μαν. Γιουνάιτεντ

Οι αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ μονοπωλούν και σήμερα το ενδιαφέρον (20/10), ενώ δράση έχουμε και στο Γιουρόπα Λιγκ, με τη Σπαρτάκ Μόσχας να υποδέχεται τη Λέστερ, σε ένα κουπόνι γεμάτο παιχνίδια.

Εμβόλιμες αγωνιστικές σε αρκετά πρωταθλήματα και το Betarades.gr έχει βρει την πιο δυνατή από τις προτάσεις για στοίχημα ποδόσφαιρο, που προκύπτει από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πάμε να δούμε που ποντάρουμε σήμερα.

Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται σήμερα Τετάρτη (20/10) στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Αταλάντα που διεξάγεται στο “Old Trafford”. Θλιβερή στο εκτός έδρας ματς με τη Λέστερ το Σάββατο η Γιουνάιτεντ, “έσπασε” το αήττητο σερί μακριά απ’ το γήπεδο της, υπέστη μια απόλυτα δίκαιη ήττα. Άλλη μία προβληματική εμφάνιση, που προκάλεσε εντονότατο προβληματισμό. Νέα απώλεια στην Πρέμιερ Λιγκ, ήταν η τρίτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζει, είχαν προηγηθεί η αναπάντεχη εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ την Άστον Βίλα και το εντός έδρας 1-1 με την Έβερτον. Νωρίτερα πήρε τρεις διαδοχικές νίκες με Γουλβς (0-1), Νιουκάστλ (4-1) και Γουέστ Χαμ (1-2). Με 14 πόντους η ManU έπεσε στην έκτη θέση και το -5 απ’ την κορυφή της βαθμολογίας. Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε πρεμιέρα με την αναπάντεχη και σοκαριστική εκτός έδρας ήττα 2-1 απ’ τη Γιουνγκ Μπόις, συνέχισε με την άδικη εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Βιγιαρεάλ, σε ματς που στάθηκε πολύ τυχερή.

Από την άλλη η Αταλάντα έψαχνε “απάντηση” μετά την ήττα στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Μίλαν, δούλεψε στη διακοπή και πέρασε πειστικά απ’ την έδρα της Έμπολι το Σάββατο, την οποία διέλυσε με 4-1.Τρίτο “τρίποντο” στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-1-1), είχαν προηγηθεί η ήττα απ’ τη Μίλαν και το εκτός έδρας 2-2 με την Ίντερ, δύο ιδιαίτερα απαιτητικά παιχνίδια. Ανέβηκε στους 14 πόντους η Αταλάντα, είναι στο -10 απ’ την πρωτοπόρο Νάπολι και στο -8 απ’ τη δεύτερη Μίλαν, στο -1 απ’ την τετράδα. Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα, πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Βιγιαρεάλ, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική επικράτησε με το ισχνό 1-0 εντός έδρας της Γιουνγκ Μπόις. Με τέσσερις πόντους είναι στην κορυφή του ομίλου, σήμερα παίζει και για την ισοπαλία.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Τετάρτης!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares