Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 13:37

Στοίχημα: Φορτσάρουν οι "νερατζούρι", αμφίσκορο στην Αγγλία - επιλογές στο 3.66!

Αρκετές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το κουπόνι της Τρίτης (21/09), με εμβόλιμες αγωνιστικές σε πρώτης διαλογής πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Το Betarades.gr έχει εντοπίσει αυτές που ξεχωρίζουν για να σας στείλει στο ταμείο. Θα αναλύσουμε την αναμέτρηση μεταξύ Φιορεντίνα και Ίντερ από την Α’ Ιταλίας, καθώς και αυτή της Γουίγκαν με τη Σάντερλαντ για το αγγλικό Λιγκ Καπ. Βρίσκετε όλα τα παιχνίδια της ημέρας στη sportingbet με πλήθος αγορών. Ας πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας. 

Προβάδισμα η Ίντερ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από την Ιταλία και τη Serie A, εκεί όπου για την πέμπτη αγωνιστική η Ίντερ δοκιμάζεται στις 21:45 στην έδρα της Φιορεντίνα.

Περίοδο φόρμας διανύει η ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο, που μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή (1-2) στην έδρα της Τζένοα. Είχαν προηγηθεί οι επικρατήσεις της 1-2 απέναντι στην Αταλάντα και 2-1 επί της Τορίνο. Αποτελέσματα που την έφεραν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Η γραμμή κρούσης της βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας πετύχει εφτά γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Σε κανένα εξ αυτών, όμως, δεν κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Έδειξε χαρακτήρα η Ίντερ μετά από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και διέλυσε την Μπολόνια με 6-1. Είχαν προηγηθεί η ισοπαλία (2-2) με τη Σαμπντόρια για το πρωτάθλημα και η εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη λίγκα, καθώς έχει σημειώσει 15 τέρματα, με τους Τζέκο και Μαρτίνες να έχουν πετύχει από τρία.

Η Ίντερ τα πάει πολύ καλά μακριά από το γήπεδό της, έχοντας κερδίσει τα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια. Μπορεί να καταφέρει, έστω και δύσκολα και απέναντι στην Φιορεντίνα, που βρίσκεται πάντως σε καλή κατάσταση. Θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.00.

Σκοράρουν στην Αγγλία

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τον αγώνα του τρίτου γύρου του Λιγκ Καπ Αγγλίας ανάμεσα στην Γουίγκαν και την Σάντερλαντ, που διεξάγεται στις 21:45.

Η Γουίγκαν συνέχισε τη εξαιρετική της πορεία στη League 1, επικρατώντας με 4-1 εκτός έδρας επί της Άκρινγκτον. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί της Ντόνκαστερ (2-1), της Πόρτσμουθ (1-0) και της Τσάρλτον (0-2). Συγκατοικεί στη κορυφή της βαθμολογίας με την Σάντερλαντ, ενώ έχει σημειώσει 12 γκολ σε εφτά αγώνες.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Σάντερλαντ, που προέρχεται από τέσσερις νίκες στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Έφτασε πολύ κοντά και στην πέμπτη, καθώς προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά στην έδρα της Φλίτγουντ, οι γηπεδούχοι, όμως, κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Η επιθετική της γραμμή πετάει "φωτιές", έχοντας στείλει την μπάλα στα δίχτυα δέκα φορές στους τέσσερις τελευταίους αγώνες.

Περίοδο φόρμας διανύουν και οι δύο αντίπαλοι, οι οποίοι, σκοράρουν και με χαρακτηριστική ευκολία. Με τα δεδομένα αυτά, θεωρούμε πως μπορούν και οι δύο να βρουν ένα τέρμα στο μεταξύ τους ματς. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.83.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares