Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 13:23

Στοίχημα: Όρθια η Φράιμπουργκ, σκοράρουν κατά ριπάς στη Γαλλία - καρέ στο 14.00!

Σε φουλ ρυθμούς κινείται το κουπόνι του Σαββάτου (18/09), με πληθώρα αγώνων σε εμπορικά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr έκανε έρευνα και ξεχώρισε μια σούπερ τετράδα προγνωστικών σήμερα.

Οι επιλογές μας έρχονται από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, ενώ έχουμε και πρόταση μπάσκετ από το Κύπελλο Ελλάδος. Μπορείτε να βρείτε δυνατά προγνωστικά αγγλίας στην ιστοσελίδα μας. Ας πάμε, λοιπόν, στις αναλύσεις μας.

Αντέχει η Φράιμπουργκ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με τον αγώνα της πέμπτης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα που διεξάγεται στις 16:30 μεταξύ της Μάιντζ και της Φράιμπουργκ.

Εντυπωσιακή η μέχρι τώρα πορεία των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα, καθώς προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες. Συγκεκριμένα, επικράτησαν με 3-0 επί της Γκρόιτερ Φιρτ και με 2-0 επί της Χοφενχάιμ. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Μπόχουμ, ενώ ξεκίνησε με το δεξί, νικώντας (1-0) στην πρεμιέρα τη Λειψία. Έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Η Φράιμπουργκ διατήρησε το αήττητό της στην Μπουντεσλίγκα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με τη Κολωνία, ισοφαρίζοντας στο 89ο λεπτό. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, καθώς είχε προηγηθεί αυτή χωρίς τέρματα κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ. Ακόμη, επικράτησε με 2-1 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ και με 3-2 επί της Στουτγκάρδης. Μετράει τρεις νίκες στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις μακριά από το γήπεδό της.

Οι δύο ομάδες έχουν κάνει πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα, η Φράιμπουργκ, όμως, είναι αυτή που πείθει περισσότερο με τις εμφανίσεις της. Μπορεί να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το ματς. Θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.88.

Με τα γκολ στη Γαλλία

Συνεχίζουμε με τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, όπου στις 20:00 συγκρούονται η Κεβιγί Ρουέν με την Οσέρ για την όγδοη αγωνιστική.

Η Κεβιγί Ρουέν έδειξε χαρακτήρα και πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Βαλενσιέν. Αποτέλεσμα που έσπασε ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, είχε χάσει από την Μπαστιά (1-2), την Γκρενόμπλ (2-0) και την Παρί (0-1). Δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, καθώς έχει δεχθεί γκολ στις 14 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Δεν τα πάει καλά στο γήπεδό της, καθώς έχει ηττηθεί στα εφτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.

Περίοδο φόρμας διανύει η Οσέρ που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη την επιβλητική (4-0) επί της Νιόρ. Είχε προηγηθεί η άνετη επικράτηση της (1-4) στην έδρα της Νανσί. Αποτελέσματα που την έφεραν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η επιθετική της γραμμή είναι το μεγάλο της “όπλο”, καθώς έχει σημειώσει 15 γκολ σε εφτά παιχνίδια. Σκοράρει ασταμάτητα ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια, όπως στη πρόσφατη νίκη της (0-3) επί της Μέτς.

Η Οσέρ είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα και έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Πετυχαίνει γκολ με ευκολία και μπορεί να το κάνει και απέναντι στην Κεβιγί Ρουέν, που αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα, όμως, μπορεί να σκοράρει. Θα επιλέξουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Προβάδισμα η Τσιταντέλα

Προχωράμε με τη Serie B και την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 19:30 για την τέταρτη αγωνιστική, ανάμεσα στην Τσιταντέλα και την Πορντενόνε.

Η Τσιταντέλα προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Κρεμονέζε, ενώ δέχτηκε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Αποτέλεσμα που έσπασε το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων που “έτρεχε” σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ειδικότερα, είχε επικρατήσει με 2-1 επί της Μόνζα, με 1-0 επί της Βιτσέντζα και με 4-2 επί της Κροτόνε. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, όπου έχει νικήσει στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, ενώ στις δύο από αυτές κράτησε και ανέπαφη την εστία της.

Τραγικό είναι το ξεκίνημα της Πορντενόνε στο πρωτάθλημα, καθώς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετράει ισάριθμες ήττες. Με πιο πρόσφατη την εντός έδρας συντριβή (0-4) από την Πάρμα. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από την Περούτζια (0-1) στην πρεμιέρα και από την ΣΠΑΛ (5-0). Η ανασταλτική λειτουργία της είναι για κλάματα, καθώς έχει δεχθεί 10 γκολ σε τρία παιχνίδια, και διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της διοργάνωσης. 

Η Τσιταντέλα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και μπορεί να τα καταφέρει, απέναντι σε έναν πολύ αδύναμο αντίπαλο, όπως είναι η Πορντενόνε. Θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 2.15.

Με την ποιότητα του Ολυμπιακού

Αλλάζουμε άθλημα, πάμε στο μπάσκετ και ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με το παιχνίδι ανάμεσα στον Κολοσσό Ρόδου και τον Ολυμπιακό, για την πρώτη αγωνιστική της Β φάσης του κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε κάποιες καλές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ τους. Ξεχωρίζει, βέβαια, η απόκτηση του Τάι Λόσον, που έκανε καριέρα στο NBA, κυρίως με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 85-68 στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αντίθετα, τα είχε πάει περίφημα στις προηγούμενες τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας, σημειώνοντας ισάριθμες νίκες. Συγκεκριμένα, επικράτησε με 88-65 επί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με 98-93 επί της Μονακό, με 99-64 επί του Λαυρίου και με 98-59 επί του Ιωνικού.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων είναι πολύ μεγάλη και αν οι ερυθρόλευκοι παρουσιαστούν σοβαροί, μπορούν να πάρουν μια εύκολη νίκη. Θα ποντάρουμε στον Ολυμπιακό (-18.5) σε απόδοση 1.87.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares