Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 13:41

Στοίχημα: Με φόρα η Όντ, τρέχει η γαλανόλευκη - τριάδα για ταμείο στο 7.60!

Διάλειμμα από το Euro 2020 σήμερα, με τα προημιτελικά να επιστρέφουν από αύριο. Μικρό το κουπόνι επομένως, ωστόσο το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρείς δυνατές επιλογές για στοίχημα, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην betshop.

Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Με φόρα η Οντ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τη Νορβηγία και συγκεκριμένα το Μιοντάλεν, όπου στις 19:00 η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Οντ για την 10η αγωνιστική της Eliteserien.

Η Μιοντάλεν παραμένει δίχως νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της με απολογισμό 4 ισοπαλίες και δύο ήττες από τα μέσα Μάη. Την προηγούμενη εβδομάδα πήρε το βαθμό στην έδρα της Κρίστιανσουντ (1-1) και βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 7 πόντους σε 7 παιχνίδια.

Η Οντ είναι στο +5 από τη σημερινή της αντίπαλο και προέρχεται από δύο σερί πειστικές νίκες. 3-1 την Μπραν εκτός έδρας και 3-0 την Τρόμσο εντός έδρας. Ανέβηκε έτσι στην 8η θέση και με τα εξ αναβολής παιχνίδια που έχει μπορεί να πιάσει ακόμη και την 3η θέση.

Με φόρα και σύμμαχο την παράδοση ταξιδεύει στο Μιοντάλεν η Οντ και αξίζει να την στηρίξουμε στο διπλό με κάλυψη στο DNB, σε απόδοση 2.05.

Run & Gun” στη Βικτόρια

Συνεχίζουμε τα σημερινά προγνωστικά με μπάσκετ από τα προολυμπιακά τουρνουά. Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει στις 02:05 τα ξημερώματα την Κίνα με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά στον Καναδά, όπου θα αντιμετωπίσει την Τουρκία.

Η Ελλάδα ξεκουράστηκε μετά την ήττα από τον Καναδά και μπορεί να πάει στο κρίσιμο αυτό ματς συγκεντρωμένη και με καλή ψυχολογία μετά την εμφάνιση με τους οικοδεσπότες. Εξαιρετική επιθετικά, έμπαζε αμυντικά, ενώ ο Πιτίνο δήλωσε περήφανος για την ομάδα του μετά την ήττα με 97-91. Ο Μήτογλου σκόραρε 14 πόντους με 10 ριμπάουντ, ενώ από 12 είχαν το δίδυμο Σλούκας-Καλάθης. Στους 11 ο Παπαγιάννης με 5 ριμπάουντ.

H Κίνα έδειξε ότι δικαίως θεωρείται η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Διασύρθηκε με 109-79 από τον Καναδά σε ένα ματς που δεν μπόρεσε να προβάλει την παραμικρή αντίσταση και έχασε και σε όλα τα επί μέρους σκορ ανά περίοδο. Ο Χου ξεχώρισε με 24 πόντους και εξαιρετικά στατιστικά, αλλά η διαφορά ποιότητας με τους αντιπάλους της ήταν εμφανής.

Η Εθνική μας είναι προφανώς το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, ωστόσο στοιχηματικά δεν έχει αξία το χάντικαπ. Θα πάμε με το Over 168.5, σε απόδοση 1.90, καθώς περιμένουμε γρήγορο τέμπο στο ματς.

Ανταγωνιστικοί οι Πολωνοί

Αρκετά νωρίτερα, στις 16:30, επίσης για τα προολυμπιακά τουρνουά μπάσκετ, η Σλοβενία αντιμετωπίζει την Πολωνία στο Κάουνας της Λιθουανίας.

Η Σλοβενία επικράτησε της Ανγκόλας με 118-68. Πάτησε το γκάζι κι έφτασε τη διαφορά στους 50 πόντους. Αν μη τι άλλο εμφατικό μπάσκετ από την παρέα του Ντόντσιτς. Ο σούπερ σταρς των Μάβερικς σκόραρε 13 πόντους σε 17 λεπτά. Ακόμη επτά Σλοβένοι ήταν διψήφιοι, με τον Ζόραν Ντράγκιτς να είναι πρώτος σκόρερ φτάνοντας τους 16 πόντους. Είναι το φαβορί για τη νίκη, θέλουν να αποφύγουν τη Λιθουανία στον ημιτελικό.

Η Πολωνία έχει μία μέρα παραπάνω ξεκούρασης από τους Σλοβένους. Κέρδισε την Ανγκόλα με 83-64. Ο Πονίτκα συνεχίζει τις απίστευτες εμφανίσεις που είχε κάνει όλη τη χρονιά με τη Ζενίτ και σταμάτησε στους 22 πόντους δείχνοντας ότι είναι ο επιθετικός ηγέτης αυτής της ομάδας. Εξαιρετικός και ο νατουραλιζέ Έι Τζέι Σλότερ που έφτασε στους 16, ενώ 14 είχε ο Μπαλτσερόφσκι. Θα παίξει ελεύθερα και όπου βγει.

Οι Σλοβένοι είναι το φαβορί, ωστόσο το χάντικαπ κρίνεται υψηλό. Οι Πολωνοί μπορούν να αποδειχθούν ανταγωνιστικοί, γι αυτό θα ποντάρουμε στο διπλό με +14.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares