Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 12:49

Στοίχημα: Ώρα αντίδρασης στους τελικούς - δυνατή τριάδα στο 6.96!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Euro ξεκινά σήμερα και αναμενόμενα το ποδοσφαιρικό κουπόνι κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς με φιλικά προετοιμασίας.

Δραστήριο το μπασκετικό πρόγραμμα με τελικούς σε όλη την Ευρώπη και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία αξιόλογα προγνωστικά για εσάς. Παράλληλα, στο site μας μπορείτε να ενημερώνεστε για τα ρόστερ όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο Euro, όπως η Εθνική Ισπανίας. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ευκαιρία για γκολ

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Estadi Nacional, όπου στις 21:45 η Ανδόρα υποδέχεται το Γιβραλτάρ σε φιλική αναμέτρηση.

Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα και στις βαριές ήττες έδωσε η Ανδόρα, η οποία έχασε αυτή τη φορά με 4-1 απο την Ιρλανδία εντός έδρας. Είχε παθητικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρότι ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ, δεν κατάφερε να σταματήσει τις επιθέσεις της αντιπάλου και το 1-4 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά. Δεν έχει να επιδείξει κάτι το αξιοσημείωτο σε επίσημη και λογίζεται ως μία από τις πιο αδύναμες ομάδες των προκριματικών. Προέρχεται από τη βαριά εντός έδρας ήττα με αντίπαλο την Ουγγαρία (1-4) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.

Μια ακόμη συντριβή στη συλλογή του πρόσθεσε το Γιβραλτάρ, το οποίο έχασε αυτή τη φορά σε φιλικό με 6-0 απ’ τη Σλοβενία στο Κόπερ. Παρέδωσε πνεύμα απ’ το ξεκίνημα, δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των Σλοβένων και πήγε στην ανάπαυλα με το εις βάρος του 4-0. Δεν έσωσε ούτε τα προσχήματα στο δεύτερο ημίχρονο και το βαρύ 6-0 ήρθε απόλυτα δίκαια.Με απογοητευτικό τρόπο ξεκίνησε και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 το Γιβραλτάρ γνωρίζοντας τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε 3-0 από τη Νορβηγία εντός έδρας, την 2η αγωνιστική απ’ το Μαυροβούνιο με 4-1 εκτός έδρας και την 3η αγωνιστική υπέστη τη βαριά ήττα με 7-0 απ’ την Ολλανδία εντός έδρας.

Πρόκειται για αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις πλέον αδύναμες ομάδες της Ευρώπης, ωστόσο το σημερινό φιλικό προσφέρεται για ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας εκατέρωθεν. Δεν υπάρχει σκοπιμότητα, αμυντικά κενά έχουν αμφότερες και θα ποντάρουμε στο Over 2 (ασιατικό), σε απόδοση 1.93.

Ξεσπά ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ. Στις 20:00, διεξάγεται ο τρίτος τελικός της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Λαύριο.

Το Σάββατο, το Λαύριο έκανε τη μεγάλη έκπληξη και επικράτησε 94-89 στην παράταση, ισοφαρίζοντας τη σειρά! Στον πρώτο αγώνα το “τριφύλλι” είχε επικρατήσει με μεγάλη άνεση 100-72, σκοράροντας μία ακόμη φορά 100+ πόντους σε εντός έδρας παιχνίδι με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει πληγωθεί, ενώ το Λαύριο έχει ήδη κάνει υπέρβαση. Επίσης θα είναι σίγουρα κουρασμένο από την επική εμφάνιση που έκανε στην ισοφάριση. Σήμερα περιμένουμε το πληγωμένο θηρίο να ξεσπάσει. Άρα ποντάρουμε στον Παναθηναϊκό με -17.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.90.

Ώρα ισοφάρισης

Μεταφερόμαστε στο Μιλάνο για την τελευταία μας επιλογή. Στις 21:45, η Αρμάνι υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια για το δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος!

Επηρεασμένη και αποπροσανατολισμένη από το final-4 έδειξε η Αρμάνι, η οποία με το καλημέρα έχασε στην έδρα της από τη Βίρτους με 83-77. Πράγματα και θαύματα από τον Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος σταρ πήρε από το χέρι την Μπολόνια με 19 πόντους.

Είναι ώρα ισοφάρισης για το Μιλάνο. Θα ποντάρουμε στην επικράτηση των γηπεδούχων με -6.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares