Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 12:09

Στοίχημα: Σημεία από ποδόσφαιρο και… Euroleague Final 4 - Παρολί στο 13.54!

Παρασκευή σήμερα (28/05) και το κουπόνι πάμε στοίχημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

Το μυαλό των ποδοσφαιρόφιλων είναι από τώρα στον τελικό Σίτι - Τσέλσι, αλλά τα προγνωστικα Champions League μπορούν να περιμένουν… μία μέρα!

Απόψε άλλωστε, έχει Euroleague Final 4! Θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί και έχουμε σημείο για τον κάθε ένα από αυτούς. Πρώτα όμως, θα δούμε στα… γρήγορα και τις επιλογές από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Τετραδούλα λοιπόν για σήμερα, και πάμε να τη δούμε αναλυτικά! 

Έχει γκολ στη Φινλανδία 

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από το πρωτάθλημα Φινλανδίας. Στις 18:30, η Ίλβες υποδέχεται την Κότκα και μας αρέσουν τα… γκολ σε αυτό το ματς.

Η Ίλβες έχει πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Μετά από τέσσερις αγώνες, βρίσκεται στην πέμπτη θέση, αλλά σήμερα μπορεί να πλησιάσει την τριάδα. Έχει επτά πόντους, με δύο νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα. Την περασμένη αγωνιστική επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα. Υποδέχτηκε την Κουόπιο και την κέρδισε με 3-2. Γενικά, η Ίλβες έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στην επίθεση, και έτσι προσπαθεί να καλύψει τις αμυντικές της αδυναμίες. Δέχεται σχετικά εύκολα γκολ, αλλά σκοράρει κιόλας με άνεση.

Η Κότκα τώρα, έχει και αυτή τα θεματάκια της στην άμυνα. Είναι πιο… μέτρια στο ξεκίνημα, με τέσσερις πόντους σε τέσσερα ματς. Κέρδισε την Χάκα εκτός έδρας, με 0-3, αλλά την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από την Ίντερ Τούρκου με 2-1. Και η Κότκα συμμετέχει σε αγώνες με πολλά γκολ τον τελευταίο καιρό. Βρίσκεις λύσεις μπροστά, αλλά στην άμυνα έχει προβλήματα και αυτό της στερεί την ευκαιρία να πάρει καλύτερα αποτελέσματα. Πάντως, και σήμερα δεν περιμένουμε να κλειστεί πίσω, αφού δεν είναι αυτό το στυλ της.

Γενικά, αμφότερες οι ομάδες είναι καλύτερες στην επίθεση μέχρι τώρα, και οι αγώνες τους έχουν πολλά γκολ. Θα παίξουν μόνο για τη νίκη απόψε, δεν τις βλέπουμε να κλείνονται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο Over 2.5 σε απόδοση 1.90. 

Ποδαρικό με νίκη η Ναούτικο 

Ξεκινάει και το πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας, και τα ξημερώματα του Σαββάτου (03:30) έχει ενδιαφέρον ματσάκι. Ειδικότερα, η Ναούτικο φιλοξενεί τη CSA και οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι.

Η Ναούτικο προέρχεται από την κατάκτηση του πολιτειακού πρωταθλήματος (Περναμπούκο). Συγκεκριμένα, στον επαναληπτικό τελικό κέρδισε στα πέναλτι τη Σπορτ Ρεσίφε. Έχουν μπει φορτσάτοι τη φετινή σεζόν οι γηπεδούχοι, που έκαναν το 7/7 στην αρχή. Μάλιστα, εντός έδρας η Ναούτικο δεν έχει χάσει ακόμα σε επτά ματς φέτος, με πέντε νίκες. Μετά τον τίτλο στην πολιτεία της, η Ναούτικο θέλει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας. Είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να τα καταφέρει.

Από την άλλη, η CSA πήρε το δικό της πολιτειακό πρωτάθλημα (Αλαγκοάνο), και αυτή στα πέναλτι! Ειδικότερα, κέρδισε την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας και το… σήκωσε. Με τη συμμετοχή της και σε κάποια περιφερειακά κύπελλα, η CSA έχει προλάβει να παίξει ήδη 25 αγώνες για τη φετινή σεζόν! Αυτό είναι καλό από τη μία, διότι είναι ζεστή η ομάδα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να μην παρουσιαστεί και τόσο «φρέσκια» στην πρεμιέρα της Β’ Βραζιλίας. Ένα ακόμα αρνητικό για σήμερα, είναι οι πολλές απουσίες.

Το μομέντουμ είναι καλό και για τις δύο ομάδες, αλλά κάποιοι άλλοι παράγοντες οδηγούν στη Ναούτικο. Είναι πιο ξεκούραστη, παίζει στην έδρα της που είναι δυνατή και οι αντίπαλοι έχουν απουσίες. Αξίζει λοιπόν, ο «άσος» σε απόδοση 2.00!

Σκορ και θέαμα στον πρώτο ημιτελικό 

Ερχόμαστε τώρα στο Final 4 της Euroleague, που θα γίνει στην Κολωνία. Στον πρώτο ημιτελικό, στις 19:00, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει την Εφές Αναντολού. Και περιμένουμε ματσάρα!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν δυσκολεύτηκε καθόλου στα πλέι-οφ και απέκλεισε άνετα, με 3-0 τη Φενέρμπαχτσε. Οι Ρώσοι ήταν εμφανώς ανώτεροι και εκμεταλλεύτηκαν και τα προβλήματα των Τούρκων. Στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, η ΤΣΣΚΑ τερμάτισε δεύτερη με ρεκόρ 24-10. Είναι σε φόρμα η ομάδα του Ιτούδη, με εννιά νίκες στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της. Προέρχεται από τη νίκη επί της Ζενίτ με 85-71 για το πρωτάθλημα. Έτσι, πέρασε και στους τελικούς της VTB. Χωρίς τον Μιλουτίνοφ σήμερα η ΤΣΣΚΑ, αλλά έχει καλό υλικό ο Ιτούδης. Είναι αουτσάιντερ στοιχηματικά, αλλά κανείς δεν μπορεί να την ξεγράψει.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση όμως, είναι η Εφές που μετράει οκτώ συνεχόμενες νίκες. Διαθέτει τρομερό ρόστερ και στοχεύει μόνο στον τίτλο. Ο Αταμάν έχει φτιάξει ένα πανίσχυρο σύνολο, που απέκλεισε τη Ρεάλ στα προημιτελικά. Σε όποια κατάσταση κι αν είναι η Ρεάλ, δεν είναι απλή υπόθεση να την αποκλείεις. Στηρίζει πολλά στο δίδυμο Μίσιτς - Λάρκιν στην περιφέρεια. Τελευταία φορά, η Εφές έχασε στις 29 Απριλίου από τη Ρεάλ. Έχει φτάσει και στους τελικούς του πρωταθλήματος Τουρκίας. Είναι υπερηχητική ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο.

Η Εφές μοιάζει να έχει πλεονέκτημα για τη νίκη, αλλά την ΤΣΣΚΑ πρέπει να τη σέβονται άπαντες! Είναι καλύτερο λοιπόν, να στραφούμε στους πόντους στοιχηματικά. Αμφότερες οι ομάδες είναι ποιοτικές, και περιμένουμε να μας χαρίσουν ένα ωραίο ματς. Πάμε με το Over 164.5 Πόντοι, σε απόδοση 1.98.

Το παλεύει το Μιλάνο

Στις 22:00, ξεκινάει και ο δεύτερος ημιτελικός, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ολίμπια Μιλάνο. Οι Καταλανοί είναι το φαβορί, όμως οι Ιταλοί δεν σκοπεύουν να παραδοθούν τόσο απλά.

Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που τερμάτισε πρώτη στη regular season. Είναι έτοιμη λοιπόν για τη μεγάλη πρόκληση τώρα. Είχε μια δύσκολη σειρά με τη Ζενίτ στα πλέι-οφ. Δέχτηκε το μπρέικ στη Βαρκελώνη στο πρώτο ματς και μετά… έτρεχε. Παρόλα αυτά, τα κατάφερε και πήρε τη μεγάλη πρόκριση. Έδειξε όμως, ότι δεν είναι άτρωτη και αν την παίξεις έξυπνα, μπορείς να της βάλεις πολύ δύσκολα. Έχει πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους ποντάρει πολλά στην ποιότητα και την προσωπικότητα των παικτών του, όπως ο Μίροτιτς, ο Καλάθης και οι… άλλοι.

Το Μιλάνο με τη σειρά του, πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν φέτος στη Euroleague. Βγήκε τέταρτο στην κανονική περίοδο, αλλά στα πλέι-οφ δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στην Μπάγερν. Ωστόσο, εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα έδρας και επικράτησε με 3-2. Ο Σιλντς είναι σε τρομερή κατάσταση και «κουβάλησε» την ομάδα του στα προημιτελικά. Αήττητη από τις 30 Απριλίου η Ολίμπια Μιλάνο, έχει επτά συνεχόμενες νίκες. Διαθέτει και αυτή πλούσιο ρόστερ και έναν εξαιρετικό προπονητή, τον Ετόρε Μεσίνα. Φιλοδοξεί να αποτελέσει πολύ υψηλό εμπόδιο για την Μπάρτσα.

Εδώ λοιπόν, περιμένουμε ένα ντέρμπι! Το Μιλάνο μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, η Μπάρτσα φάνηκε ότι έχει αδύναμα σημεία και αναμένεται… μάχη. Θα πάμε με το Μιλάνο +7.5, σε απόδοση 1.80.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares