Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 12:15

Στοίχημα: “Μπετόν αρμέ” εκτός η Χόλσταϊν, ρολάρει η Πιάστ - τριάδα για ταμείο στο 7.44!

Σήμερα Δευτέρα (22/02), το κουπόνι λειτουργεί ως γέφυρα από το γεμάτο Σαββατοκύριακο που πέρασε ως το συναρπαστικό ευρωπαϊκό τριήμερο που ακολουθεί. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς από Γερμανία, Πολωνία και εξ αναβολής αγώνα της Euroleague.

Παράλληλα, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα για όλα τα αποτελέσματα μπάσκετ. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Αήττητη εκτός η Χόλσταϊν

Ξεκινάμε τις στοιχηματικές επιλογές από το Φιρτ, όπου στις 21:30 η τοπική Γκρόιτερ υποδέχεται τη Χόλσταϊν Κίελ για την 22η αγωνιστική της Β’ Γερμανίας. Πρόκειται για δυνατή μάχη στην κούρσα της ανόδου, ανάμεσα στην 4η και την 3η της κατηγορίας.

Η Γκρόιτερ άντεξε το προηγούμενο Σάββατο στην έδρα του πρωτοπόρου Αμβούργου και απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας (0-0), υπό αντίξοες συνθήκες και με δόση τύχης. Έπαιζε με δέκα παίκτες από το 56ο λεπτό και είδε γκολ των γηπεδούχων να ακυρώνεται μέσω VAR. Είχε προηγηθεί το 4-1 επί των ουραγών Βίρτσμπουργκερ Κίκερς. Με νίκη απόψε πιάνει σε τετραπλή ισοβαθμία στην κορυφή Αμβούργο, Μπόχουμ και Χόλσταϊν.

Η ομάδα από το Κίελο παίζει πολύ καλά τελευταία. Αήττητη στα 6 πιο πρόσφατα ματς (4-2-0), πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο (στα πέναλτι) εντός με την Ντάρμσταντ και σήμερα έχει ευκαιρία με ένα βαθμό να περάσει μόνη πρώτη. Μετά το σπουδαίο διπλό στο Ντίσελντορφ με το 0-2 επί της Φορτούνα, την περασμένη αγωνιστική επικράτησε και της Βίρτσμπουργκερ Κίκερς εντός (1-0). Εξαιρετική στα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας (6-4-0), με μόλις 5 γκολ παθητικό!!!

Δυνατή μάχη για τον προβιβασμό στην Μπουντεσλίγκα, οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους που είναι πολύ συμπαγείς και επικίνδυνοι εκτός. Θα ποντάρουμε λοιπόν στο 2 DNB σε απόδοση 2.10.

Ρολάρει η Πιάστ

Μεταφερόμαστε στη γειτονική Πολωνία και το Γκλίβιτσε, όπου η τοπική Πιάστ αντιμετωπίζει τη Βάρτα Πόζναν για την 18η αγωνιστική της Ekstraklasa.

Δυνατά επέστρεψε από τη διακοπή η προπέρσινη πρωταθλήτρια Πιαστ, μάζεψε 7 βαθμούς σε τρια ματς πρωταθλήματος και προκρίθηκε στο Κύπελλο με το 1-2 στην έδρα της Πογκόν. Το προηγούμενο Σάββατο αγωνίστηκε και πάλι στην έδρα της

Πογκόν και έμεινε στο 0-0 για το πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 12η θέση και το +6 από την ουραγό Σταλ Μίελετς.

Αήττητη μετά τη διακοπή (2-1-0) στο πρωτάθλημα και η Βάρτα μετά τη διακοπή, βρίσκεται σε παρόμοια βαθμολογική θέση με τη σημερινή της αντίπαλο (-1). Ωστόσο στα τέσσερα τελευταία εκτός πήρε μόλις ένα βαθμό δεχόμενη 8 γκολ!

Η Πιάστ βρίσκεται στο καλύτερο μομέντουμ της σεζόν της και έχει το υλικό να αναρριχηθεί κι άλλο στη βαθμολογία. Η αδύναμη εκτός Βάρτα είναι στα μέτρα της και θα την εμπιστευτούμε στον άσο του 1.80.

Χαμηλό τέμπο στην Αγία Πετρούπολη

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με τον εξ αναβολής αγώνα της Euroleague ανάμεσα στη Ζενίτ και την Αρμάνι Μιλάνο.

Κρίσιμο και δυνατό ματς μεταξύ δύο ομάδων που είναι ψηλά στη βαθμολογία. 7η η Ζενίτ με ρεκόρ 14-9, με νίκη σήμερα χτίζει απόσταση δύο νικών από την 9η Ζαλγκίρις. 2η η Αρμάνι με ρεκόρ 16-8, προερχόμενη από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας και το εντυπωσιακό 87-68 επί της Μακάμπι.

Οι δύο προπονητές (Πασκουάλ και Μεσίνα) αγαπούν την άμυνα και με δεδομένο τη βαρύτητα του αγώνα δεν περιμένουμε γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Ποντάρουμε στο Under 154.5 σε απόδοση 1.97.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares