Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 13:11

Στοίχημα: Γκολ στο ΝΤΕΡΜΠΙ, μπορεί ο Ατρόμητος - «Φωτιά» η τετράδα στο 14.80!

Σάββατο σήμερα (13/02), και το στοίχημα έχει την τιμητική του! Το κουπόνι άλλωστε, είναι πλούσιο σε ματσάρες.

Το Betarades.gr το διάβασε καλά και εντόπισε κορυφαία σημεία. Μην ξεχνάτε, ότι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ θα βρίσκετε και εδώ δυνατά προγνωστικα στοιχηματος.

Το ντέρμπι της Σίτι με την Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα. Έχουμε σημείο από το ματς, όπως και από άλλες δύο ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Μία από τη Super League Interwetten, και μία από την Μπουντεσλίγκα. Φυσικά, έχουμε επιλογή και από το μπάσκετ. Πάμε να δούμε τα τέσσερα σημεία μας για το Σάββατο!

Ωραίο ντέρμπι στο Μάντσεστερ

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από την Πρέμιερ Λιγκ. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Τότεναμ. Προτιμάμε να ασχοληθούμε με τα γκολ σε αυτήν την αναμέτρηση.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Προέρχεται από την εύκολη πρόκριση στο κύπελλο, με το 1-3 επί της Σουόνσι. Φυσικά, είχε προηγηθεί το φοβερό 1-4 επί της Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα. Μόνη πρώτη η Σίτι στην Πρέμιερ, έχει φτάσει τις 15 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Τρομερά πράγματα από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Βέβαια, είναι λογικό κάποια στιγμή να της βγει η κούραση. Μάλιστα, στα δύο τελευταία της ματς έχει δεχτεί γκολ, κάτι που συνέβαινε σπανίως τελευταία.

Η Τότεναμ τώρα, έχει στόχο την τετράδα και είναι υποχρεωμένη να ψάξει μεγάλα αποτελέσματα. Έχει γκελάρει πολλές φορές και πρέπει να πάρει παιχνίδια που δεν υπολόγιζε. Με την επιστροφή του Κέιν έχει βρει ρυθμό στην επίθεση. Πρώτα κέρδισε με 2-0 τη Γουέστ Μπρομ για το πρωτάθλημα. Στο κύπελλο, έχασε με 5-4 από την Έβερτον. Είχε πάρα πολλές ευκαιρίες πάντως, ακόμα και για να κερδίσει σε αυτό το ματς. Ο Μουρίνιο ξέρει ότι η ομάδα του πρέπει να βρει γκολ σήμερα, για να διεκδικήσει κάτι θετικό.

Φαβορί η Σίτι, αλλά οι αποδόσεις στον «άσο» είναι απαγορευτικές. Αντ’ αυτού, αξίζει να ασχοληθούμε με τα γκολ. Περιμένουμε ένα ωραίο ματς, οι ομάδες είναι φορμαρισμένες στην επίθεση. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Για τη νίκη ο Ατρόμητος

Στην Ελλάδα τώρα, για την 22η αγωνιστική, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ατρόμητο. Το ματς είναι αμφίρροπο, αλλά δίνουμε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για το τρίποντο!

Μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, ο Απόλλων Σμύρνης πήρε μεγάλο αποτέλεσμα στην Τούμπα. Ειδικότερα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε πόντο από τον ΠΑΟΚ, με το 2-2. Μάλιστα, θα μπορούσε να αποδράσει κιόλας με το «διπλό», αν ήταν πιο προσεκτική στο τέλος. Ο Απόλλων έχασε τον Βιτλή για το υπόλοιπο της χρονιάς, και αυτό είναι πλήγμα. Δεν ικανοποιεί γενικά με την απόδοσή του τελευταία. Πριν την Τούμπα, είχε τρεις συνεχόμενες ήττες.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ατρόμητος αγωνίζεται πλέον υπό τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη. Ο Έλληνας τεχνικός έπεσε αμέσως στα βαθιά, στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν κακός ο Ατρόμητος, πλήρωσε τα τραγικά αμυντικά του λάθη και έχασε με 2-3. Επιθετικά όμως, ήταν πολύ καλός. Δύσκολα θα προλάβει πλέον την εξάδα ο Ατρόμητος, χρειάζεται ένα «θαύμα» για αυτό. Είχε κερδίσει τον ΠΑΣ στα Γιάννενα προηγουμένως, με 0-1. Γενικά, προσπαθεί να ανέβει και έχει αλλάξει κάπως προς το καλύτερο. Διαθέτει ποιοτικές μονάδες και μπορεί να κερδίσει απόψε.

Φαίνεται και από τη βαθμολογία, ότι ο Ατρόμητος είναι ένα κλικ ανώτερος από το σημερινό του αντίπαλο. Παίζει καλύτερα τελευταία και έχει τα φόντα να πάρει το «διπλό». Αξίζει το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.94.

Δυσκολεύεται η Ντόρτμουντ

Στη Γερμανία και τη Μπουντεσλίγκα, η Ντόρτμουντ παίζει εντός έδρας με τη Χοφενχάιμ. Οι γηπεδούχοι είναι μεν το φαβορί για τη νίκη, αλλά δεν πείθουν τελευταία.

Η Ντόρτμουντ έχει δει τον τίτλο να κάνει… φτερά φέτος από νωρίς. Και αυτό, εκτός από την τρομερή Μπάγερν, οφείλεται και στις δικές της γκέλες. Οι Βεστφαλοί προέρχονται από ακόμα μια ήττα στο πρωτάθλημα. Δοκιμάστηκαν στην έδρα της Φράιμπουργκ, και έχασαν με 2-1. Μία από τα ίδια για τη Ντόρτμουντ, που έχει χάσει και τον Βίτσελ για όλη τη σεζόν. Δυσκολεύεται τρομερά στην άμυνα, ενώ και επιθετικά κάτι της λείπει. Τα λάθη πάρα πολλά και η αλλαγή προπονητή δεν έχει βοηθήσει καθόλου.

Η Χοφενχάιμ με τη σειρά της, θα αγωνιστεί χωρίς άγχος στο σημερινό παιχνίδι. Είναι από αυτά τα ματς που ό,τι πάρεις, είναι θετικό. Αυτό μπορεί να την ευνοήσει σημαντικά απέναντι στην αγχωμένη Ντόρτμουντ. Είναι καλή ομάδα η Χοφενχάιμ, άσχετα αν παρουσιάζεται αναποτελεσματική σε πολλές περιπτώσεις. Έρχεται και αυτή από ήττα, από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη με 3-1. Ακολουθεί και παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ και θέλει να φορμαριστεί.

Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι, αλλά δεν πείθουν καθόλου και έχουν πολλά προβλήματα. Δέχονται γκολ πανεύκολα και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να τους βάλουν δύσκολα. Πάμε με τη Χοφενχάιμ +1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Χοφενχάιμ χάσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 2.12.

Για τελικό η Ρεάλ

Από το ποδόσφαιρο στο μπάσκετ, και στα ημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης, θα παίξει νοκ άουτ ματς με την Τενερίφη με έπαθλο το εισιτήριο του τελικού.

Η Ρεάλ ήταν εξαιρετική στον προημιτελικό με τη Βαλένθια. Η ομάδα του Λάσο κέρδισε με 85-74, παίζοντας φοβερή άμυνα. Έκανε σημαντική διαφορά στην πρώτη περίοδο, όταν προηγήθηκε με 29-17. Δείχνει ότι δεν αστειεύεται η «Βασίλισσα» και θέλει το τρόπαιο. Άλλωστε, τα παιχνίδια γίνονται στη Μαδρίτη και αυτό την ευνοεί. Τόμκινς και Ντεκ ξεχώρισαν και δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση. Το ρόστερ της Ρεάλ παραμένει και φέτος πολύ δυνατό, ικανό για όλες τις κούπες!

Η Τενερίφη από την πλευρά της, έφτασε στους «4» αποκλείοντας στα προημιτελικά την Μπούργος. Το τελικό σκορ ήταν 87-76 υπέρ της Τενερίφης. Έπαιξε και αυτή σκληρή άμυνα και δικαιώθηκε. Επικράτησε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Η διαφορά μάλιστα, έφτασε ακόμα και στους 18 πόντους! Σάλιν και Φιτιπάλδο διακρίθηκαν, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Σερμαντίνι. Βέβαια, το έργο της Τενερίφης σήμερα είναι κατά πολύ πιο δύσκολο.

Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση και είναι η Ρεάλ. Η «Βασίλισσα» είναι καλύτερη ομάδα και θέλει πάρα πολύ αυτό το τρόπαιο. Παίζει και στη Μαδρίτη και αυτό τη βολεύει. Θα τη στηρίξουμε, ποντάροντας στον «άσο» με -4.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.80.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares