Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 12:22

Στοίχημα: Πολυβόλα στο Λεβερκούζεν, Θρύλος στη Γαλλία - δυνατή τριάδα στο 6,87!

Αρκετοί είναι οι αγώνες που τραβούν τα βλέμματα στο κουπόνι της Τρίτης (19/01). Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τρεις σούπερ προτάσεις για στοίχημα και σήμερα. Μας απασχολουν ματς της Μπουντεσλίγκα και της Τσάμπιονσιπ στο ποδόσφαιρο, καθώς και από τη Euroleague στο μπάσκετ.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Θαναηλάκης που δεν χρειάζεται συστάσεις δίνει καθημερινά τα προγνωστικά του στο site μας. Ας δούμε, λοιπόν, τις επιλογές μας.

Όσα έρθουν και όσα πάνε στη Γερμανία

Ξεκινάμε τις προβλέψεις μας με τη Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα, εκεί όπου στις 21:30 η Λεβερκούζεν φιλοξενεί την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τη 17η αγωνιστική.

Η νίκη ... αγνοείται για τη Λεβερκούζεν στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Μία ισοπαλία (1-1) με τη Βέρντερ Βρέμης και τρεις ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή (1-0) από την Ουνιόν Βερολίνου, είναι ο απολογισμός των γηπεδούχων. Αποτελέσματα που τους έκαναν να υποχωρήσουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, εφτά λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου Γερμανίας, επικρατώντας με 4-1 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έδειχνε να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες που είχε πετύχει, απέναντι στην Μπράουνσβαϊγκ (2-0) για το κύπελλο και επί των Βόλφσμπουργκ(2-0) και Λειψία (3-1) για το πρωτάθλημα. Ήρθε, όμως, η ισοπαλία (1-1) με την Μάιντζ, για να προσγειώσει ανώμαλα τους φιλοξενούμενους. Μοιραίος ο Ρόις, που δεν αξιοποίησε πέναλτι και έχασε τεράστια ευκαιρία να δώσει στην ομάδα του τη νίκη.

Οι δύο αντίπαλοι σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση. Το ίδιο εύκολα, όμως δεχονται και γκολ, ειδικά στις τελευταίες αναμετρήσεις τους. Παραδοσιακά, επίσης, σημειώνονται πολλά γκολ στους μεταξύ τους αγώνες. Επιλέγουμε το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.03.

Με την έδρα στο Γουότφορντ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Αγγλία και τη δεύτερη κατηγορία, όπου στις 21:45 η Γουότφορντ κοντράρεται με την Μπάρνσλεϊ για την 25η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Επικράτησαν εντός έδρας, όπου είναι ισχυροί φέτος, επί της Χάντερσφιλντ με 2-0 και τέρματα των Κλέβερλι (54’) και Πέδρο (64’). Είχαν δύο αγώνες μακριά από θετικό αποτέλεσμα, μιας και έχασαν από τη Σουόνσι εκτός (2-1) στην Τσάμπιονσιπ και έπειτα και πάλι μακριά από το γήπεδό τους κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0) για το FA Cup. Καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση στην κατάταξη με 40 πόντους σε 23 παιχνίδια, στο -10 από την κορυφή.

Στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Μπάρνσλεϊ, με συγκομιδή 34 βαθμών σε 24 αγωνιστικές. Στόχος της είναι παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ ανόδου και τα καταφέρνει ως τώρα. Στην Τσάμπιονσιπ έχει σημειώσει τελευταία δύο συνεχόμενες ήττες. Πρώτα έχασε από τη Νόριτς εκτός έδρας με 1-0 και πιο πρόσφατα μέσα στο γήπεδό της με αντίπαλο τη Σουόνσι με 2-0. Ενδιάμεσα, έπαιξε στο FA Cup και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση σε βάρος της Τράνμιρ με 2-0.

Έχει εξαιρετικές επιδόσεις στο γήπεδό της η Γουότφορντ αυτή τη σεζόν, με μόλις μία ήττα. Είναι η πιο δυνατή έδρα φέτος στην Τσάμπιονσιπ. Και σήμερα μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο την ΜπάρνσλεΪ. Θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.80.

Καλύπτει το χάντικαπ ο Ολυμπιακός

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την Ευρωλίγκα και το εξ αναβολής ματς της 10ης “στροφής” της μεταξύ της Βιλερμπάν και του Ολυμπιακού στις 21:45.

Νίκη απέναντι στον αποψινό της αντίπαλο σημείωσε η Βιλερμπάν την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς κέρδισε στο ΣΕΦ με 69-63. Έκλεισε τους χώρους αποτελεσματικά, μην αφήνοντας περιθώρια στην ελληνική ομάδα. Αυτό ήταν και το πρώτο θετικό της αποτέλεσμα μετά από τέσσερα χαμένα παιχνίδια στη διοργάνωση.

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός μέσα στην έδρα του κόντρα στη Βιλερμπάν και γνώρισε την ήττα. Η ομάδα του Πειραιά δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων σε πολλές περιπτώσεις. Προηγουμένως, “έτρεχε” σερί με τρεις νικηφόρους αγώνες στη Euroleague.

Απάντηση στην αμέσως προηγούμενη ήττα του από τη Βιλερμπάν θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, αποτέλεσμα που ήρθε κόντρα στις προβλέψεις. Αναμένουμε να πάρει τη νίκη με σχετική άνεση δεδομένων των συνθηκών. Θα προτιμήσουμε τον Ολυμπιακό (-2.5) σε απόδοση 1.88.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares