Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 11:49

Στοίχημα: “Καυτοί Δράκοι” και αστείες άμυνες στη Γερμανία - σούπερ τριάδα στο 8.25Χ!

Το κουπόνι της Παρασκευής (15/01) λειτουργεί ως το ιδανικό ορεκτικό για το σούπερ Σαββατοκύριακο που έρχεται. Ελκυστική δράση και σήμερα, με το Betarades.gr να έχει εντοπίσει τρία δυνατά προγνωστικά στοιχήματος από την Πορτογαλία, τη Γερμανία και την Euroleague.

Πάμε λοιπόν άμεσα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Πετούν φωτιές οι “δράκοι”!

Ξεκινάμε από την Πορτογαλία και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Πόρτο και την Μπενφίκα, το οποίο ξεκινά στις 23:00.

Οι δύο μεγάλες δυνάμεις της χώρας συγκρούονται σε μία μάχη που θα κρίνει πολλά για τον τίτλο, με φαβορί όμως στην κούρσα την Σπόρτιγνκ, που είναι στο +4!

Σε τρομερό “φεγγάρι” η Πόρτο, προέρχεται από 10 συνεχόμενες νίκες για όλους τους θεσμούς. Έχει ρεκόρ 15-1-0 από τις 30 οκτωβρίου και μετά, με την επίθεσή της να πετάει φωτιές! Σκόραρε 14 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια, έριξε εκτός έδρας 4αρες σε Φαμαλικάο και Νασιονάλ την τελευταία εβδομάδα!

Η Μπενφίκα είναι επίσης σε καλή κατάσταση, με μόλις μία ήττα στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις της. Αυτή ήρθε στα χέρια των “δράκων” για το Σούπερ Καπ (2-0) στις 23 Δεκεμβρίου. Δεν είχε κανένα πρόβλημα η ομάδα του Ζεσούς την Τρίτη στην έδρα της Εστρέλα, πέρασε με 0-4 και συνεχίζει στο Κύπελλο.

Με σπασμένα φρένα η Πόρτο του Κονσεϊσάο, σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση, έχει θετική παράδοση στο ντέρμπι. Θα την στηρίξουμε απόψε στον άσο του 2.20.

Χωνί οι άμυνες!

Συνεχίζουμε το στοιχηματικό ταξίδι στη Γερμανία. Στις 19:30, οι Βίρτσμπουργκερ Κίκερς υποδέχονται την Μπράουνσβαϊγκ για την 16η αγωνιστική της 2.Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι έσπασαν το αρνητικό σερί το περασμένο Σάββατο με το διπλό στην Όσναμπρικ, αλλά παραμένουν ουραγοί της κατηγορίας. Το 2-3 ήταν πρώτη τους νίκη μετά από 6 ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-1-5) και βρίσκονται στο -6 από τις θέσεις “σωτηρίας”. Έχουν τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 35 γκολ παθητικό, δέχθηκαν 12 γκολ στα πέντε τελευταία εντός!

Και η Μπράουνσβαϊγκ ανήκει στις πιο προβληματικές ομάδες της κατηγορίας. Με 13 πόντους βρίσκεται στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, ούσα δίχως νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Τη Δευτέρα απέσπασε με δόση τύχης το 0-0 εντός έδρας από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά μακριά από το γήπεδό της έχει ρεκόρ 0-2-5 με 20 γκολ παθητικό!!!

Κάκιστες αμυντικά και οι δύο ομάδες, δέχονται γκολ με το τσουβάλι και δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό σήμερα, αφού αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη για να αναπνεύσουν βαθμολογικά. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Πληγωμένη η Μπάρσα στη Μόσχα

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές επιλογές με μπάσκετ. Στις 19:00, η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται στη Μόσχα την Μπαρσελόνα για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Αγώνας ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες του θεσμού, βάσει ρεκόρ, με τις απουσίες των Καταλανών όμως να αλλάζουν τις ισορροπίες. Οι Ντέιβις, Μίροτιτς και Κλαβέρ παραμένουν εκτός και αποδυναμώνουν τους φιλοξενούμενους.

Οι Ρώσοι είναι “καυτοί” με 16/17 νίκες από τις αρχές Νοέμβρη και θα θελήσουν να κλειδώσουν ουσιαστικά την 1η θέση της regular season.

Ποντάρουμε στην ΤΣΣΚΑ με -5.5 χάντικαπ σε απόδοση 2.05.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares