Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 12:12

Στοίχημα: Δυάδα από Πρέμιερ και Τσάμπιονσιπ στο 4.20 για ιδανικό ποδαρικό!

To Betarades.gr σας εύχεται Καλή Χρονιά και με τις δύο σημερινές επιλογές από την Αγγλία θα επιχειρήσει να μπει στοιχηματικά με το δεξί στο 2021! Το πρόγραμμα σήμερα είναι μικρό, αλλά η Premier League και η Championship προσφέρουν δύο αξιόλογα σημεία, τα οποία μπορείτε να βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην Betshop.

Πιο φρέσκια η Έβερτον

Στις 19:30, Έβερτον και Γουέστ Χαμ κάνουν ποδαρικό στο 2021, ανοίγοντας παράλληλα την 17η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Έβερτον είχε την ευκαιρία να πάρει απαραίτητες ανάσες, αφού το Δευτεριάτικο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων Covid στους αντίπαλους. Σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα του Αντσελότι, προέρχεται από 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 4η θέση με 29 πόντους. Είναι στο -4 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και με παιχνίδι λιγότερο! Μετά το 2-1 επί της Άρσεναλ στο Γκούντισον Παρκ, το Σάββατο απέδειξε ότι έχει ωριμάσει με το 0-1 στο Σέφιλντ επί της Γιουνάιτεντ. Δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε με το μαχαίρι στα δόντια και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες. Τα “ζαχαρωτά” είχαν υπομονή και βρήκαν το γκολ της νίκης στο 80’ με τον Σίγκουρντσον!

Η Γουέστ Χαμ αγωνίστηκε την Τρίτη στην έδρα της Σαουθάμπτον, όπου ο Μόγιες έκανε rotation για να δώσει ανάσες στους παίκτες του. Στάθηκαν καλά οι Λονδρέζοι στο St. Mary’s, είχαν μάλιστα τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο τέλος για να σπάσουν το 0-0. Δίχως νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (0-3-1), δεν σκόραρε στα δύο τελευταία εκτός, βρίσκεται στην 10η θέση με 23 πόντους.

Η Έβερτον έμαθε πλέον να αγωνίζεται δίχως τους Χάμες και Άλαν, έχει αυτοπεποίθηση και υπομονή στο παιχνίδι της και έξτρα μέρες ξεκούρασης από τη Γουέστ Χαμ. Θα ποντάρουμε στους γηπεδούχους στον άσο του 2.00.

Αμφίσκορο στο Σέφιλντ

Την ίδια ώρα, στο Χίλσμπορο, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ υποδέχεται την Ντέρμπι για την 23η αγωνιστική της Championship.

Η Σέφιλντ έκλεισε δυνατά το 2020 και πήρε ανάσα με τους 7 πόντους που συγκέντρωσε στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας, αλλά παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης με 16 βαθμούς, στο -3 από τις θέσεις παραμονής. Επικράτησε των Κόβεντρι (1-0) και Μίντλεσμπρο (2-1) εντός έδρας, ενώ ενδιάμεσα πήρε το “Χ” στην έδρα της Μπλάκμπερν (1-1). Πολύ καλή η εικόνα της την Τρίτη απέναντι στην “Μπόρο”, προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο και διαχειρίστηκε σωστά το δεύτερο μέρος, παρά τη μείωση των φιλοξενούμενων.

Σε ελαφρώς καλύτερη βαθμολογική μοίρα η Ντέρμπι, είναι στους 19 πόντους, τρεις περισσότερους από τη σημερινή της αντίπαλο. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο μήνα και τα “κριάρια”, με μόλις μία ήττα στα τελευταία 8 παιχνίδια τους. Την Τρίτη η Ντέρμπι έκανε ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στο εμφατικό 0-4 επί της Μπέρμιγχαμ. Εντυπωσιακό το ξεκίνημά της στον αγώνα, προηγήθηκε 0-3 από το 25ο λεπτό!

Αμφότερες οι ομάδες είναι σε καλό μομέντουμ, αμφότερες “καίγονται” για τη νίκη και περιμένουμε καλό επιθετικό ρυθμό στον αγώνα. Μπορούν να βρουν από ένα γκολ τουλάχιστον και να επιβεβαιώσουν το ακριβοπληρωμένο Goal/Goal στο 2.10.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares