Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 12:43

Στοίχημα: Άγρια μάχη κορυφής στο Ντα Λουζ, καυτά εξάσφαιρα στο στάδιο του φωτός - φοβερή τριάδα στο 6,8!

Το σημερινό (14/11) κουπόνι του Σαββάτου είναι γεμάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, κυρίως αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων χωρών της Ευρώπης. Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με τρεις ακόμη στοιχηματικές επιλογές για εσάς.

Ξεχωρίσαμε έναν αγώνα από Nations League, αλλά και τη League 1 της Αγγλίας, ενώ δεν λείπει και το μπάσκετ με πρόταση από Ελλάδα.Να σας πληροφορήσουμε ότι οι αγώνες υπάρχουν στην bet365 με πλήθος αγορών. Ας προχωρήσουμε, λοιπόν, στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Θα κριθεί στο γκολ

Αρχίζουμε από την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 21:45 στη Λισαβόνα, με την Πορτογαλία να υποδέχεται τη Γαλλία. Πρόκειται για παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της League A του UEFA Nations League. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Πορτογαλία ήταν καταιγιστική στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με την Ανδόρα και την συνέτριψε με 7-0. Έχει απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία στους τέσσερις πρώτους αγώνες του ομίλου. Στο τελευταίο της παιχνίδι για τη διοργάνωση, επικράτησε εύκολα με 3-0 επί της Σουηδίας, παρά την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Στις τελευταίες τέσσερις αναμέτρησεις της διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Η Γαλλία προέρχεται από μία απρόσμενη ήττα με 2-0 σε φιλικό από την Φινλανδία, που έσπασε το αήττητο σερί των 12 παιχνιδιών που “έτρεχε”. Η πιο εντυπωσιακή από τις τρεις νίκες της για το UEFA Nations League ήταν αυτή (4-2) στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κροατία. Νοκ άουτ τέθηκε για την αναμέτρηση με την Πορτογαλία ο επιθετικός της Μονακό, Μπεν Γεντέρ, που διαγνώστηκε θετικός στον κορονωϊό. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ κάλεσε στην ομάδα του τον φορ της Γκλάντμπαχ, Μάρκους Τουράμ.

Περιμένουμε να γίνει ένα κλειστό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν την πρώτη θέση του ομίλου και έτσι δεν προβλέπεται να ρισκάρουν. Διαλέγουμε το No Goal σε απόδοση 1.90.

Υψηλό σκορ στο Σάντερλαντ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Αγγλία και τη League 1, όπου στις 17:00 η Σάντερλαντ κοντράρεται με την Μ.Κ. Ντονς στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής.

Η Σάντερλαντ έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, με έναν αγώνα λιγότερο μάλιστα από την πρωτοπόρο Πίτερμπορο. Επικράτησε με 2-0 επί της Τζίλιγχαμ και με 2-1 επί της Ίπσουιτς. Αντίθετα, δεν τα πάει το ίδιο καλά και στις υπόλοιπες διοργανώσεις, όπου μετράει δύο σερί ήττες. Συγκεκριμένα, έχασε στην έδρα της με 2-1 από την Μάνσφιλντ για το FA Cup και εκτός έδρας με το ίδιο σκορ από τη Φλίτγουντ για το Λιγκ Τρόφι.

Εξαιρετικά αδύναμη μακριά από το γήπεδο της εμφανίζεται η Μ.Κ. Ντονς, καθώς έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς σε έξι αγώνες. Προέρχεται από εντός έδρας ήταν με 2-1 από την Σαουθάμπτον U21 για το Λιγκ Τρόφι, ενώ αντίθετα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του FA Cup στα πέναλτι απέναντι στην Ίστλιχ.

Η Σάντερλαντ είναι σαφώς πιο δυνατή ομάδα και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι, όμως , μπορούν να πετύχουν ένα γκολ. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Με την ανωτερότητα του Ηρακλή

Συνεχίζουμε με μπάσκετ και το ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί όπου ο Ιωνικός φιλοξενεί στις 17:00 τον Ηρακλή.

Πολύ άσχημο ξεκίνημα για τον Ιωνικό, που στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετράει ισάριθμες ήττες, χωρίς να πείσει με την απόδοσή του. Και αυτό δεν είναι το χειρότερο, καθώς ο προπονητής Στέργιος Κουφός αποχώρησε από την ομάδα μετά από διαφωνία που είχε με τη διοίκηση. Πολύ σημαντική η απώλεια του γκαρντ Βασίλη Τολιόπουλου, που δεν θα αγωνιστεί στον σημερινό αγώνα.

Ο Ηρακλής προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από τον Άρη με 81-75, καθώς οι 17 πόντοι που σημείωσε ο Χάνλαν δεν αποδείχθηκαν αρκετοί για την ομάδα του. Οι παίκτες και ο προπονητής Βαγγέλης Ζιάγκος δέχτηκαν έντονη κριτική και ψάχνουν την εξιλέωση. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Ο Ηρακλής είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα από τον αντίπαλό της και έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 1.70.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares