Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 16:26

Στοίχημα: Με Αστέρα και “βιόλα”!

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη είναι το Κυριακάτικο (25/10) κουπόνι και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε δυνατές επιλογές για εσάς. Δράση σε Σούπερ Λιγκ, Serie A, Eredivisie, Primeira Liga και ACB, τα πρωταθλήματα που θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά.

Τις σημερινές μας επιλογές μπορείτε να τις βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην sportingbet. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Υποφέρει αμυντικά ο ΟΦΗ

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από τη Σούπερ Λιγκ. Στις 16:00, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Σε καλή κατάσταση οι Αρκάδες, την προηγούμενη αγωνιστική πέρασαν εντυπωσιακά από τη Λάρισα (1-3) και δείχνουν ότι έχουν κυρίως την επιθετική ποιότητα να διεκδικήσουν για τα καλά μία θέση στα playoffs. Μπαράλες και Φερνάντεθ βρήκαν τα αντίπαλα δίχτυα στο Αλκαζάρ.

Ο ΟΦΗ από την άλλη, αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τρία τελευταία παιχνίδια και έχει ξεκάθαρο πρόβλημα στα μετόπισθεν. Την περασμένη Κυριακή έχασε το “τρίποντο” στις καθυστερήσεις απέναντι στον Παναθηναϊκό. Έχει δεχθεί επτά γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια, εννέα σύνολο σε πέντε αναμετρήσεις και δύσκολα θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του στην Τρίπολη.

Πολύ δυνατός στο γήπεδό του ο Αστέρας, αναμένεται να δημιουργήσει πολλά ρήγματα στην άμυνα των Κρητικών. Ποντάρουμε στον άσο του 2.05.

Δεν χάνει η Χέρακλες

Μεταφερόμαστε στην Ολλανδία. Στις 17:45, η Σπάρτα Ρότερνταμ υποδέχεται την Χέρακλες για την 6η αγωνιστική της Eredivisie.

Η Σπάρτα είναι ουραγός του πρωταθλήματος με ρεκόρ 0-2-3 και 12 τέρματα παθητικό. Την Κυριακή πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Φέγενορντ, αλλά γενικά είναι ομάδα πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων.

Η Χέρακλες από τη μεριά της κατατάσσεται 14η με 4 πόντους. Ήταν πολύ άτυχη στην εντός έδρας ήττα από τη Βααλβάικ και έχει τη δυναμική να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της πλέον αδύναμης ομάδας της κατηγορίας.

Ποντάρουμε στο Χ2 σε απόδοση 1.83.

Επιστρέφουν στις νίκες οι “βιόλα”

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας από την Ιταλία. Στις 19:00, η Φιορεντίνα φιλοξενεί την Ουντινέζε για την 5η αγωνιστική της Serie A.

Η Φιορεντίνα αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τρία τελευταία παιχνίδια, παρόλο που είχε καλή εικόνα σε μεγάλα διαστήματα αυτών. Την περασμένη Κυριακή προηγήθηκε 0-2 στην έδρα της Σπέτσια από το 4ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια χαλάρωσε υπερβολικά και δέχθηκε την ισοφάριση.

Η Ουντινέζε πήρε τους πρώτους της βαθμούς στη σεζόν με εντός έδρας 3-2 επί της Πάρμα. Το καθοριστικό τέρμα ήρθε στο 88ο λεπτό από τον Πουσέτο. Είχαν προηγηθεί πέντε σερί παιχνίδια (επίσημα και φιλικά) δίχως να βρει τα αντίπαλα δίχτυα.

Η Φιορεντίνα αδικεί τον εαυτό της τελευταία. Περιμένουμε αντίδραση και έχει την ποιότητα να βάλει δύσκολα στην άμυνα της Ουντινέζε που γενικά υποφέρει στο σκοράρισμα. Ποντάρουμε στον άσο του 1.90.

Με τα γκολ στο Φαμαλικάο

Μεταφερόμαστε στην Πορτογαλία, όπου στις 19:30, η Φαμαλικάο υποδέχεται την Μποαβίστα για την 5η αγωνιστική της Primeira Liga.

Η Φαμαλικάο, μετά τη συντριβή της πρεμιέρας (1-5) από την Μπενφίκα, έχει συλλέξει 5 πόντους με διπλό στην Μπελενένσες και ισοπαλίες με Ρίο Άβε (εντός) και Φαρένσε (εκτός). Κοινός παρονομαστής όλων των φετινών της αγώνων τα γκολ εκατέρωθεν!

Η Μποαβίστα δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, παραμένει δίχως νίκη, έχοντας δεχθεί 10 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Τη Δευτέρα ηττήθηκε εντός από τη Γκιμαράες και οφείλει να αντιδράσει για να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Αμφότερες άμυνες έχουν μεγάλα θέματα, περιμένουμε γρήγορο ρυθμό και μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Επομένως ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Μεγάλο σκορ στη Μαδρίτη

Ολοκληρώνουμε τις Κυριακάτικες επιλογές μας με μπάσκετ! Στις 19:30, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Εστουδιάντες για την 7η αγωνιστική της Liga ACB.

Το απόλυτο νικών μετρά η Ρέαλ στο πρωτάθλημα, αλλά στην Euroleague έχασε το “clasico” στη Βαρκελώνη.

Η Εστουδιάντες ανακάμπτει μετά το κακό της ξεκίνημα. Μετά από τρεις σερί ήττες μετρά ισάριθμες συνεχόμενες νίκες παίζοντας με γρήγορο τέμπο.

Ο τρόπος που αγωνίζεται η Εστουδιάντες, σε συνδυασμό με την γνωστή ποιότητα της Ρεάλ μας οδηγούν στο Over 165.5 σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares