Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 11:35

Στοίχημα: Ξεκάθαρο φαβορί η Εθνική

Σήμερα Τετάρτη (14/10) το στοιχηματικό κουπόνι περιλαμβάνει αγώνες με το δικό τους ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το Betarades.gr φρόντισε να ξεχωρίσει δύο ελκυστικές επιλογές για εσάς. Πιο ειδικά, θα αναλύσουμε ματς με ελληνικό ενδιαφέρον στο Nations League, ενώ έχουμε και μία πρόταση από Euroleague.

Να σημειώσουμε ότι στην Tipbet μπορεί κανείς να βρει όλα τα ματς της ημέρας με μεγάλη γκάμα στοιχηματικών αγορών. Ας περάσουμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Μπορεί να καλύψει το χάντικαπ η Ελλάδα

Αρχίζουμε από την Εθνική Ελλάδας, που αντιμετωπίζει το Κόσοβο στις 21:45 για το Nations League.

Στην κορυφή της βαθμολογίας του τρίτου ομίλου της League C του Nation League βρίσκεται η Ελλάδα. Η Εθνική μας παραμένει αήττητη μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με απολογισμό μία ισοπαλία (0-0) απέναντι στη Σλοβενία και δύο νίκες, με το Κόσοβο (2-1) και τη Μολδαβία (2-0). Στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι η πρώτη θέση και ο προβιβασμός στην ανώτερη κατηγορία. Ο Τζον Φαν Σιπ αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στον αγώνα με το Κόσοβο τον Κώστα Φορτούνη. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα λόγω τραυματισμού.

Η αποφυγή του υποβιβασμού είναι ο μοναδικός στόχος για τον οποίο μπορεί να παλέψει το Κόσοβο. Βρίσκεται, άλλωστε, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας - ισοβαθμεί με τη Μολδαβία - με την οποία και αναδείχτηκε ισόπαλο (1-1). Στη συνέχεια, ακολούθησαν δύο ήττες από την Ελλάδα (2-1), όπως και από τη Σλοβενία (1-0). Ο προπονητής Μπερνάρ Σαλάντ αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μπερίσα, Ραχμάνι, Μουρίκι και Ράσιτσα. Ο Ελβετός τεχνικός παραδέχτηκε οτι η ψυχολογία της ομάδας του δεν βρίσκεται και στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Μπορεί η Ελλάδα να μην έχει παίξει στο 100% των δυνατοτήτων της, όμως δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στο πιο αδύναμο Κόσοβο. Για το παιχνίδι αυτό, επομένως, προτείνουμε το -1 εντός (ασιατικό χάντικαπ) σε απόδοση 2.25.

“Σφιχτό” παιχνίδι στην Τουρκία

Αλλάζουμε άθλημα και προχωράμε στο μπάσκετ, με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 20:45 για τη Euroleague.

Το απόλυτο έχει στις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα η Φενέρμπαχτσε, καθώς μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ επικράτησε με 77-63 επί του Ερυθρού Αστέρα και με 80-71 επί της Αναντολού Εφές στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης. Οι Εντι και Χάμιλτον δείχνουν οτι βρισκονται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς αμφότεροι σημείωσαν από 18 πόντους στη νίκη (113-74) επί της Φετιγιέ για το τουρκικό πρωτάθλημα. Ο Ρώσος προπονητής της τουρκικής ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μελίχ Μαχμούτογλου.

Αρκετά και σημαντικά προβλήματα απουσιών αντιμετωπίζει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μιλουτίνοβ, Αντόνοφ και Λοπάτιν, που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.. Ο τελευταίος, μάλιστα, ήταν και ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του στην εύκολη νίκη (100-66) επί της Σάρατοφ για το ρωσικό πρωτάθλημα, σημειώνοντας 20 πόντους. Ακόμη, νοκ άουτ τέθηκε και ο τραυματίας Φόιχτμαν. Στην Ευρωλίγκα η ρωσική ομάδα έχει απολογισμό μία ήττα (76-66) από την Μπαρτσελόνα και μία νίκη (76-72) απέναντι στη Μακάμπι.

Σε χαμηλές πτήσεις αναμένεται να κινηθούν οι πόντοι στο συγκεκριμένο ματς. Τα προβλήματα απουσιών για τους φιλοξενούμενους, αλλά και η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων οδηγούν προς τα εκεί. Θα πάμε, λοιπόν, με το Under 157.5 σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares