Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 11:31

Στοίχημα: Σκοράρουν οι εθνικές ομάδες, φαβορί στην Αγγλία

Λίγες και καλές είναι οι επιλογές σήμερα Τρίτη (13/10) από το στοιχηματικό κουπόνι. Το Betarades.gr έχει και πάλι διαλέξει δύο ξεχωριστές προτάσεις για εσάς. Συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσει παιχνίδι από το Nations League, αλλά και την Κόνφερενς στην Αγγλία.

Τα ματς αυτά και ακόμη περισσότερα μπορείτε να εντοπίσετε στην Interwetten σε εξαιρετικά συμφέρουσες αποδόσεις και με πλήθος επιλογών. Ας περάσουμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Η αξία στα τέρματα

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση ανάμεσα στη Γερμανία και την Ελβετία για το Nations League, που θα διεξαχθεί στις 21:45.

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου της League A βρίσκεται η Γερμανία, μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Το σύνολο του Γιοακίμ Λεβ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με δύο ισοπαλίες, απέναντι στην Ισπανία (1-1) και την Ελβετία (1-1). Έπειτα, συνέχισε με εκτός έδρας νίκη (2-1) απέναντι στην Ουκρανία. Ο έμπειρος τεχνικός δέχεται, μάλιστα, έντονη κριτική για την εικόνα της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο. Ενόψει του σημερινού αγώνα με την Ελβετία δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα απουσιών, καθώς η αποστολή είναι η ίδια με την τελευταία αναμέτρηση απέναντι στην Ουκρανία.

Η Ελβετία έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα στον όμιλο. Η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς ηττήθηκε από την Ουκρανία (2-1) και την Ισπανία (1-0) και αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Γερμανία (1-1). Το μεγάλο ερωτηματικό για τον Κροάτη τεχνικό είναι η αγωνιστική ετοιμότητα του Σακίρι, που έπαιξε ως αλλαγή για 30 λεπτά στην τελευταία αναμέτρηση με την Ισπανία. Ο Πέτκοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει, επίσης, τους Ακάντζι και Στέφεν, που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Βασικός στόχος των Ελβετών, είναι να αποφύγουν την τελευταία θέση στη βαθμολογία και τον υποβιβασμό στην League B.

Η αποτελεσματικότητα της Γερμανίας δεν έχει ικανοποιήσει απόλυτα, ενώ στην τελευταία πεντάδα παιχνιδιών που έδωσε δέχτηκε σε όλα γκολ. Από την άλλη, η Ελβετία έχει εξαιρετικά φτωχή βαθμολογική συγκομιδή, που την αναγκάζει να ψάξει το κάτι παραπάνω. Περιμένουμε πως και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν. Επιλέγουμε, δηλαδή, Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Ξεκάθαρο προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι

Προχωράμε στο ματς ανάμεσα στη Γουιλντστόουν και τη Στόκπορτ για την αγγλική Κόνφερενς απόψε στις 21:45.

Μία ισοπαλία (2-2) απέναντι στην Γέοβιλ αλλά και μία ήττα (1-0) από τη Ντάγκεναμ & Ρέντμπριτζ, αμφότερες εκτός έδρας, είναι ο απολογισμός των δύο πρώτων αγωνιστικών για την Γουιλντστόουν. Οι Εμάνουελ και Φίλιπς έχουν σημειώσει τα δυο γκολ της στο πρωτάθλημα  Αν, πάντως, μπορεί να κρατήσει κάτι ο τεχνικός Νιλ Μπρέναν είναι η μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του, απέναντι σε δύο καλύτερες ομάδες. Ο αμυντικός Στίβενς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Κατάφερε να ξεπεράσει την ήττα (1-0) από την Τορκί στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος και συνέχισε με δύο νίκες απέναντι στη Χάλιφαξ (2-1) και τη Ντόβερ (3-0). Η Στόκπορτ θεωρείται ένα από τα φαβορί για την άνοδο και έχει να αντιμετωπίσει αυτή την πίεση. Η ομάδα του Τζιμ Γκάνον ψάχνει στην αναμέτρηση απέναντι στην Γουιλντστόουν τη πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Το θετικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και ο κόουτς έχει στη διάθεσή του όλους του τους παίκτες. Αξίζει να σημειωθεί πως πρώτος σκόρερ της Στόκπορτ είναι ο αδερφός του Γουέιν Ρούνεϊ, Τζον, με δύο τέρματα.

Από τα παραπάνω, συμπεραίνουμε πως σίγουρα οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ πιο δυνατοί αγωνιστικά. Εξάλλου, στόχος τους φέτος είναι ξεκάθαρα η άνοδος. Δεν θα έχουν πρόβλημα απέναντι στην πιο αδύναμη Γουιλντστόουν. Προτείνουμε, επομένως, το διπλό σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares