Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 12:30

Στοίχημα: Δε χάνει ο ΠΑΟΚ, πολλά γκολ στη Γάνδη

Σήμερα, Τρίτη, η δράση είναι πλούσια σε πολλά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο. Υπάρχει, δε, και ελληνικό ενδιαφέρον. Θα επικεντρωθούμε στο Champions League, και στο League Cup Αγγλίας.

Ειδικότερα, θα ασχοληθούμε με τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Μπενφίκα, Γάνδη-Ραπίντ Βιέννης και Μόρκαμ-Όλνταμ Αθλέτικ.

Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των αναμετρήσεων, να σας υπενθυμίσουμε ότι στο Betarades.gr θα βρείτε άρθρα και χρήσιμες πληροφορίες για το στοίχημα, όπως προγνωστικά Champions League.

Με την πίστη για το καλύτερο ο ΠΑΟΚ

Αρχίζουμε με τον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται την Μπενφίκα για το τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στις 21:00. Με την ελπίδα της πρόκρισης και καλή ψυχολογία ο Δικέφαλος θα δώσει την ευρωπαϊκή του μάχη σήμερα. Έφτασε σε αυτή τη φάση με αρκετή άνεση, κερδίζοντας στον προηγούμενο γύρο την Μπεσίκτας εντός με 3-1. Και στο ελληνικό πρωτάθλημα συνέχισε επίσης με νίκη στην πρεμιέρα, επικρατώντας της Λάρισας και πάλι στην Τούμπα με 1-0 από το 16’ με γκολ του Τζιόλη. Έχει προχωρήσει σε μεταγραφές, με πιο πρόσφατη αυτή του Περέιρα, και αναμένεται να ενισχυθεί επιπλέον.

Η Μπενφίκα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ωστόσο θα πρέπει να πούμε ότι προέρχεται από μια χρονιά που δεν κρίνεται ιδιαίτερα πετυχημένη. Έχασε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Πορτογαλίας από την Πόρτο. Πολύ δυνατή η εικόνα της στα φετινά της φιλικά, πέντε συνολικά, και μάλιστα πέτυχε σε όλα τουλάχιστον δύο τέρματα. Στο τελευταίο πήρε τη νίκη κόντρα στη Ρεν με 2-0. Έχει ρίξει πολλά λεφτά για προσθήκες στο ρόστερ και η αποστολή της για το παιχνίδι είναι πλήρης.

Ο ΠΑΟΚ σίγουρα δεν έχει εύκολο έργο, όμως δείχνει καλή εικόνα και πιστεύει στην πρόκριση, με απώτερο στόχο την είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης. Θα ποντάρουμε στην πιθανότητα άσσου και ισοπαλίας. Δηλαδή, θα επιλέξουμε 1Χ (Δ.Ε), σε απόδοση 2.05.

Φορμαρισμένη η Ραπίντ

Περνάμε σε μια ακόμη αναμέτρηση για τον ίδιο γύρο Champions League, αυτή φορά μεταξύ Γάνδης και Ραπίντ Βιέννης στις 21:30. Σε κακό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, που δεν τα πάνε και τόσο καλά φέτος στο βελγικό πρωτάθλημα. Έχουν προχωρήσει, μάλιστα, σε αλλαγή προπονητή και πορεύοντια με υπηρεσιακό στον πάγκο και η ψυχολογία τους δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Έχασαν εκτός έδρας με 2-1 από την Έουπεν στο τελευταίο τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

Τελείως διαφορετική εικόνα παρουσιάζει η Ραπίντ Βιέννης, που μετράει ήδη τρεις νίκες σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι ήταν για το αυστριακό πρωτάθλημα, όπου και νίκησε την Αντμίρα με 4-1 εντός. Στοχεύει ξεκάθαρα να συνεχίσει την

ευρωπαϊκή της πορεία, δείχνει έτοιμη να το καταφέρει και είναι σε καλή φόρμα. Για τους λόγους αυτούς, πιστεύουμε ότι θα βρει εύκολα δίχτυα. Προτείνουμε, δηλαδή, over 2.5, σε απόδοση 1.85.

Πολλά τα γκολ στην Αγγλία

Για το τέλος, αφήσαμε το League Cup και το παιχνίδι της Μόρκαμ με την Όλνταμ στις 21:45. Φαίνεται ότι η Μόρκαμ έχει πάρει τα “πάνω” της μετά τη νίκη της την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της League 2 απέναντι στην Τσέλτεναμ με 1-2 εκτός έδρας, μάλιστα με ανατροπή. Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της για φέτος και η ψυχολογία της κρίνεται ως ανεβασμένη.

Αντίθετα, η Όλνταμ προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα - αγωνίζεται στην ίδια κατηογρία με τη Μόρκαμ - κόντρα στη Λέιτον Όριεντ. Μάλιστα, το μοναδικό γκολ το δέχτηκε στο πρότελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, αν και θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία. Αυτό σίγουρα έφερε απογοήτευση στις τάξεις της. Δείχνει κάπως πιο ανέτοιμη από τη σημερινή της αντίπαλο. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε αρκετά τέρματα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Έτσι, διαλέγουμε over 2.5, σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποιά σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares