Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 11:44

Στοίχημα: Διπλό για Τσέλσι, φορμαρισμένη η Χάκεν

Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα ξεκινάει με πλούσιο πρόγραμμα σε πρωταθλήματα ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο. Ξεχωρίσαμε και προτείνουμε δύο παιχνίδια από Α’ Αγγλίας και Α’ Σουηδίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα ματς Μπράιτον-Τσέλσι και Χάκεν-Σίριους.

Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των αναμετρήσεων, να σας υπενθυμίσουμε ότι στο Betarades.gr θα βρείτε άρθρα και χρήσιμες πληροφορίες για όλες τις στοιχηματικές, όπως τη Tipbet.

Φαβορί η Τσέλσι

Ξεκινάμε με Αγγλία και τον αγώνα της Μπράιτον με την Τσέλσι στις 22:15. Οι γηπεδούχοι έχουν βασικό στόχο να παραμείνουν στην κατηγορία, όπως και πέρσι, που τερμάτισαν στη 15η θέση. Προέρχονται από ισοπαλία χωρίς τέρματα σε φιλικό εντός έδρας με τη Γουέστ Μπρομ. Το όνομα του Λαλάνα είναι αυτό που τραβάει την προσοχή στις νέες προσθήκες στο ρόστερ, αν και κινήθηκαν γενικά σε χαμηλές πτήσεις.

Η Τσέλσι, από την άλλη, έχει ενισχυθεί σημαντικά, καθώς έπεσε ζεστό χρήμα το καλοκαίρι για την απόκτηση, μεταξύ άλλων των Βέρνερ, Χάβερτζ, Τσίλγουελ και Τιάγκο Σίλβα. Αντιμετώπισε και πάλι τη σημερινή της αντίπαλο σε φιλικό στο τελευταίο της παιχνίδι, με τελικό σκορ 1-1, καθώς προηγήθηκε μεν αλλά ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει ηττηθεί ποτέ στη συγκεκριμένη έδρα σε επίσημη αναμέτρηση. Με βάση τα παραπάνω, θα διαλέξουμε νίκη της Τσέλσι. Δηλαδή, διπλό με ασιατικό χάντικαπ -1, με απόδοση στο 2.10.

Για τη νίκη η Χάκεν

Συνεχίζουμε με τη Σουηδία, όπου η Χάκεν υποδέχεται τη Σίριους στις 20:00. Η Χάκεν έχει “χτίσει” σερί τεσσάρων νικών με την τελευταία της εκτός κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης με 1-0. Έχει σταθερά πολύ καλή απόδοση και πείθει με τις εμφανίσεις της. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και φιλοδοξεί να πατήσει κορυφή.

Αντίθετα, η Σίριους έχασε για πρώτη φορά εδώ και τέσσερις εβδομάδες την προηγούμενη αγωνιστική από εκτός από τη Βάρμπεργκ με 2-0, όντας κατώτερη. Να πούμε, ωστόσο, ότι στα έξι προηγούμενα ματς δεν είχε γνωρίσει ήττα και δύσκολα θα κινδυνέψει Είναι φανερό γηπεδούχοι εμφανίζονται πιο δυνατοί και θα τους εμπιστευτούμε. Θα πάμε, δηλαδή, με τον άσσο της Χάκεν, σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη. Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online

casino. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares