Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 11:50

Στοίχημα: Με τα γκολ στον ημιτελικό!

Γεμάτο και σήμερα το ποδοσφαιρικό κουπόνι και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα.

Ο ημιτελικός ανάμεσα στη Λυών και την Μπάγερν Μονάχου μαγνητίζει τα βλέμματα, ενώ πολύ σημαντικές είναι και οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League. Τις σημερινές μας επιλογές μπορείτε να τις βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην bet365. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Πολλά γκολ στο Αλβαλάδε

Στις 22:00, Λυών και Μπάγερν διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους με διακύβευμα μία θέση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εκεί που περιμένει από χθες η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Λυών έχει ξεπεράσει το ταβάνι της στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, μετά τη Γιουβέντους, πέταξε εκτός συνέχειας και τη Μάντσεστερ Σίτι, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση. Καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο, όταν και προηγήθηκε με τον Κορνέ, έδωσε μέτρα στην επανάληψη, γλίτωσε σε ορισμένες περιπτώσεις και “χτύπησε” στην κόντρα με τον Ντεμπελέ να σκοράρει δις προερχόμενος από τον πάγκο. Πολύ τρέξιμο και αλληλοκαλύψεις από την ομάδα του Γκαρσιά, που βγάζει υγεία και ένταση στο παιχνίδι της.

Η Μπάγερν ήταν εκκωφαντική στον προημιτελικο με την Μπαρσελόνα. Έπιασε τους Καταλανούς από το λαιμό και “καθάρισε” την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο. Πίεσε πολύ ψηλά, οδήγησε τον αντίπαλο σε πολλά λάθη έξω από τη δική του περιοχή και σκόραρε κατά ριπάς. Ο Φλικ προσπάθησε να προσγειώσει τους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα, ζητώντας να μείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

Η “διαστημική” Μπάγερν είναι το μεγάλο φαβορί του αγώνα και αναμένεται να παίξει ξανά με την αμυντική της γραμμή πολύ ψηλά, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Λυών και να συμβάλλει σε έναν αγώνα με πολλά γκολ. Επιλογή το Over 3.5 σε απόδοση 1.95.

Ανοιχτό παιχνίδι στην Ποντγκόριτσα

Στις 21:00, Μπουντούτσνοστ και Λουντογκόρετς αναμετρώνται για τον 1ο Προκριματικό Γύρο του Champions League. Πρόκειται για νοκ άουτ αγώνα με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Η Μπουντούτσνοστ κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση το πρωτάθλημα Μαυροβουνίου την περασμένη σεζόν και κάνει όνειρα για μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Δεν ξεκίνησε καλά τη φετινή σεζόν, ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Τούζι με 2-0, ίσως με το μυαλό στο σημερινό παιχνίδι.

Η Λουντογκόρετς είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια Βουλγαρίας τα τελευταία χρόνια με αρκετές συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Τη σεζόν που πέρασε τερμάτισε στο +12 από τους διώκτες της, ενώ στη νέα σεζόν μετρά μία νίκη και μία ήττα. Ηττήθηκε από την Μπότεφ Βράτσα με 3-1 και επικράτησε της Σλάβια Σόφιας με 3-0.

Ανώτερη ομάδα η Λουντογκόρετς, περιμένουμε να πάρει την πρόκριση σε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ. Η Μπουντούτσνοστ δεν έχει την αμυντική δυναμική για να περιορίσει τους Βούλγαρους, αλλά μπορεί να απειλήσει στις αντεπιθέσεις. Επιλογή το Over 2.5 σε αποδοση 2.05.

Ανώτερη η Ντινάμο

Στις 20:00, στην Τιφλίδα, η τοπική Ντινάμο υποδέχεται την KF Τιράνων, επίσης για τον 1ο Προκριματικό γύρο του Champions League σε νοκ άουτ αναμέτρηση.

Η Ντινάμο Τιφλίδας επέστρεψε στην κορυφή της Γεωργίας την περασμένη σεζόν και φέτος είναι στη 2η θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Μπατούμι, με ρεκόρ 5-4-1. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, δεν δέχθηκε γκολ στα τρία από αυτά.

Η KF Τιράνων στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Αλβανία και σήμερα καλείται να κάνει την υπέρβαση. Άπειρη ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στον τελευταίο της αγώνα (02/08) ηττήθηκε από την Τέουτα (0-2 εντός) για το θεσμό του Κυπέλλου.

Ανώτερη ποιοτικά και πολύ πιο έμπειρη στους ευρωπαϊκούς θεσμούς η Ντινάμο, έχει και αγωνιστικό ρυθμό. Επιλογή ο άσος, σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares