Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 12:01

Στοίχημα: Υποτιμάται η Σαχτάρ!

Αμείωτο το ενδιαφέρον και στο σημερινό κουπόνι και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για πάμε στοίχημα.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Europa League ανάμεσα στην Ίντερ και τη Σαχτάρ φυσικά μαγνητίζει τα βλέμματα, ενώ υπάρχει σταθερή δράση στη Σκανδιναβία. Ας περάσουμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Αουτσάιντερ με αξία η Σαχτάρ

Η Σεβίλλη πήρε θέση στον τελικό μετά τη χθεσινή νίκη και περιμένει αντίπαλο από τον αγώνα Ίντερ - Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο οποίος θα διεξαχθεί στην ουδέτερη Merkur Spiel-Arena του Ντίσελντορφ.

Η Ίντερ τρέχει αήττητο σερί 10 αγώνων από τις 9 Ιουλίου και στα νοκ άουτ του Europa League μετρά μόνο νίκες. Δυσκολεύτηκε αλλά ξεπέρασε δίκαια το εμπόδιο της Χετάφε (2-0) στη φάση των “16” και την προηγούμενη Δευτέρα επικράτησε της Λεβερκούζεν, πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1. Μπαρέλα και Λουκάκου έγραψαν το 2-0 μέχρι το 21ο λεπτό, η ομάδα του Κόντε είχε πολλές ευκαιρίες να “καθαρίσει” το παιχνίδι μετά τη μείωση του Χάβερτς στο 24’.

Η Σαχτάρ ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή στα νοκ άουτ παιχνίδια του θεσμού! Κυρίαρχη απέναντι στη Βόλφσμπουργκ (3-0), καταιγιστική απέναντι στη Βασιλεία, την οποία διέλυσε με 4-1, με τους Μοράες και Τάισον να “κλειδώνουν” ουσιαστικά την πρόκριση από το 22ο λεπτό. Η ομάδα του Κάστρο βγάζει φρεσκάδα και όμορφες συνεργασίες στην επίθεση, με τους Βραζιλιάνους να βρίσκονται σε πολύ καλό “φεγγάρι”.

Οι books αδικούν την ποιότητα και τη “φόρα” της Σαχτάρ στον αποψινό αγώνα. Η ουκρανική ομάδα είναι πολύ έμπειρη σε αυτό το επίπεδο και διαθέτει μία ταχύτατη επίθεση που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην άμυνα των Ιταλών, η οποία κάθε άλλο παρά πείθει τη φετινή σεζόν. Ποντάρουμε στην αξία, Χ2 σε απόδοση 2.15.

Αμφίσκορο στο Γκέτεμποργκ

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας από τη Σουηδία και συγκεκριμένα το Γκέτεμποργκ, όπου στις 20:00 η Χάκεν υποδέχεται τη Βάρμπεργκς για την 16η αγωνιστική της Allsvenskan. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην έδρα της Βάρμπεργκς την Πέμπτη με τη Χάκεν να επικρατεί 1-3, σε μία αναμέτρηση με 27 τελικές σύνολο!

Η Χάκεν έρχεται από ανάμεικτα αποτελέσματα μέσα στον Αύγουστο, κοινός παρονομαστής των τελευταίων της αγώνων τα πολλά γκολ. Κατατάσσεται 5η με 24 πόντους, στο -5 από την πρώτη 3αδα που είναι και ο στόχος της.

Η Βάρμπεργκς εμπλέκεται σε ακόμη πιο ανοιχτά παιχνίδια τελευταία. Έρχεται από 6/7 G/G, στα οποία όμως δεν πήρε ούτε μία νίκη.

Πριν τέσσερις μέρες οι δύο ομάδες απέδειξαν ότι παίζουν πολύ ανοιχτά και με προτεραιότητα την επιθετική τους ανάπτυξη. Περιμένουμε ένα ακόμη γεμάτο παιχνίδι, ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Ποντάρει στην έδρα της η Στρόμεν

Η τελευταία σημερινή μας επιλογή έρχεται από τη Νορβηγία και συγκεκριμένα το Στρόμεν, όπου η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Όιγκαρντεν για την 10η αγωνιστική της 2ης κατηγορίας.

Η Στρόμεν έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς (αφαίρεση -3) στο ξεκίνημα της σεζόν, οι 9 ήρθαν στο γήπεδό της. Βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης και απέναντι στην προτελευταία Όιγκαρντεν έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.05.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares