Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 14:19

Στοίχημα: «Καθαρίζει» την πρόκριση η Μπαρτσελόνα!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββάτου (08/08) συνεχίζει με… φόρα από τις προηγούμενες μέρες. Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με τα πιο δυνατά σημεία. Εννοείται πως στο αγαπημένο σας στοιχηματικό σάιτ έχουν ανέβει τα κορυφαία προγνωστικά Champions League

Το ματς από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση που θα μας απασχολήσει, είναι το Μπαρτσελόνα - Νάπολι. Οι Καταλανοί είναι το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση. Εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ όμως, ωραία σημεία βγάζει και η Σκανδιναβία. Συγκεκριμένα, έχουμε κρατήσει δύο επιλογές από Σουηδία και Νορβηγία. Πάμε λοιπόν στις αναλύσεις μας!

Ανώτερη η Μπαρτσελόνα

Οι προτάσεις στοιχήματος του Σαββάτου αρχίζουν από τη ματσάρα του Champions League. Ο λόγος για το Μπαρτσελόνα - Νάπολι. Οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα για την πρόκριση και θέλουν να κλειδώσουν σήμερα το εισιτήριο.

Η Μπαρτσελόνα δεν επέστρεψε στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση μετά τη διακοπή. Εκεί που ήταν πρώτη στο πρωτάθλημα, υπέπεσε σε διαδοχικές γκέλες και έχασε την κούπα από τη Ρεάλ. Συνεπώς, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μόνος στόχος που έχει απομείνει στους «Μπλαουγκράνα». Ο Μέσι και η παρέα του θέλουν το τρόπαιο και απόψε οφείλουν να προκριθούν. Έχουν το πάνω χέρι, μετά το 1-1 στο «Σαν Πάολο», αλλά θα μπούνε στο γήπεδο για να κερδίσουν. Πρέπει άλλωστε να φορμαριστούν και να πάρουν ψυχολογία. Στο τελευταίο ματς που έδωσαν κέρδισαν με 0-5 την Αλαβές.

Η Νάπολι με τη σειρά της, δεν πραγματοποίησε την πορεία που θα ήθελε στη Serie A που ολοκληρώθηκε. Δεν κατάφερε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και έμεινε χαμηλά, για τα στάνταρ της, στη βαθμολογία. Παρόλα αυτά, έσωσε τη χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου! Η ομάδα του Γκατούζο είναι μαχητική, αλλά τα προβλήματα δεν κρύβονται από το πάθος. Έχει αμυντικά κενά, και επιθετικά πολλές φορές «κολλάει». Είναι υποχρεωμένη να βρει γκολ απόψε και αυτό ίσως δημιουργήσει ακόμα περισσότερους χώρους για την Μπάρτσα.

Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι συνολικά, παίζουν στην έδρα τους και έχουν και το προβάδισμα. Θεωρούμε ότι θα αποδείξουν την ανωτερότητά τους. Πάμε με την Μπαρτσελόνα -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Μπάρτσα κερδίσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 2.07.

Stop από τη Βαλερένγκα

Ερχόμαστε στη Σκανδιναβία και τη Νορβηγία. Στην πρώτη κατηγορία της χώρας, η Βαλερένγκα φιλοξενεί την Μπόντο Γκλιμτ. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές, αλλά θα τους κοντράρουμε!

Η Βαλερένγκα άλλωστε, είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έχει αποδείξει στις 12 πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης. Έχει προλάβει να συγκεντρώσει 22 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, μαζί με την Οντ Γκρένλαντ. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε σημαντική νίκη στην έδρα της Μπραν, με 1-2. Έχει μόλις μια ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχει τα φόντα να τα καταφέρει στην έδρα της!

Από την άλλη, η Μπόντο Γκλιμτ είναι η καλύτερη ομάδα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Έχει μαζέψει 34 βαθμούς, με 11 νίκες και μία ισοπαλία! Την περασμένη αγωνιστική επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, με νίκη απέναντι στη Στρέμσγκουντσετ με 3-2. Βέβαια, εμφανίζει αμυντικά κενά τελευταία και αυτό δεν θα καλύπτεται πάντα. Έχει κάποιες απουσίες σήμερα, που ενδέχεται να την επηρεάσουν. Πάντως, δεν είναι τόσο καλή όσο στο ξεκίνημα της διοργάνωσης και ίσως ξεκινάει μια μικρή αγωνιστική «κοιλιά».

Στα μάτια μας, δεν δικαιολογείται τόσο πολύ ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων. Η Βαλερένγκα είναι «σκληρή» ομάδα και μπορεί να πάρει κάτι στο γήπεδό της. Πάμε με το 1Χ σε απόδοση 2.00.

Δυνατή εκτός η Νόρμπι

Μεταφερόμαστε στη Σουηδία, και το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, τη γνωστή Σουπερέταν! Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, η Ντάλκουρντ υποδέχεται τη Νόρμπι. Το ματς είναι αμφίρροπο, αλλά εμείς έχουμε προτίμηση.

Η Ντάλκουρντ επιτέλους, γεύτηκε τη χαρά της νίκης την προηγούμενη αγωνιστική. Δοκιμάστηκε στην έδρα της Ουμέα, και κατάφερε να αποδράσει με το 1-2. Προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά, δέχτηκε μείωση στο σκορ, πιέστηκε αλλά άντεξε. Ήταν η πρώτη νίκη για τη Ντάλκουρντ, μετά από επτά αγώνες. Βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και χρειάζεται επειγόντως κι άλλους βαθμούς. Δεν πείθει όμως με την απόδοσή της, συνολικά. Ειδικά αμυντικά, κάνει πολλά λάθη και της κοστίζουν. Δεν εκμεταλλεύεται και την έδρα τους, όπου αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία ματς.

Απεναντίας, η Νόρμπι είναι μια ομάδα που δεν φοβάται στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια μακριά από το «σπίτι» της φέτος. Προέρχεται από την ήττα με 1-2 από τη Γιόνσεπινγκ, σε ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Νόρμπι εντοπίζεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να ανέβει πιο ψηλά. Πρώτα από όλα, για να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις. Έχει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα στα εκτός έδρας ματς.

Οι διαφορές των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλες. Η Νόρμπι έχει δείξει καλύτερη εικόνα μέχρι τώρα, και θα την εμπιστευτούμε. Επιλέγουμε το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.10.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares