Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 11:53

Στοίχημα: Με τις “φανέλες” στο Champions League!

Η αναμονή τελείωσε, απόψε επιστρέφει στις οθόνες και τα κουπόνια μας η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μετά από σχεδόν πέντε μήνες απουσίας. Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους καλούνται να ανατρέψουν τις ήττες των πρώτων αγώνων απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι και Λυών αντίστοιχα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυνατά προγνωστικά Champions League. Πάμε στην ανάλυση των επιλογών μας.

Προκρίνεται η Γιούβε

Ξεκινάμε από το Τορίνο, όπου στις 22:00 η Γιουβέντους φιλοξενεί τη Λυών στη ρεβάνς του 1-0 στη Γαλλία.

Τότε η ομάδα του Γκαρσιά είχε καταφέρει να απενεργοποιήσει τα επιθετικά ατού των “μπιανκονέρι”, απειλήθηκε μόνο στο φινάλε κι ενώ είχε προηγηθεί με τον Τουσάρ από το 31’.

Η Γιουβέντους έρχεται με ρυθμό στο αποψινό παιχνίδι, αφού έδωσε 12 παιχνίδια για τη Serie A μετά την καραντίνα. Παρότι δεν έπεισε ιδιαιτέρως με τις εμφανίσεις της κατάφερε να σηκώσει το 9ο σερί τρόπαιο. Ολοκλήρωσε με δύο ήττες από Κάλιαρι (2-0) και Ρόμα (1-3), έχοντας μάλλον το μυαλό στο σήμερα.

Η Λυών από την άλλη, επέστρεψε στη δράση την περασμένη Παρασκευή μετά από σχεδόν πέντε μήνες απραξίας, αφού η Ligue 1 αναβλήθηκε οριστικά. Στον τελικό Κυπέλλου με την Παρί στάθηκε καλά για 120 λεπτά (0-0), έχασε όμως το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Γιουβέντους είναι πολύ πιο έμπειρη σε αυτό το επίπεδο, έχει αγωνιστικό ρυθμό  και την επιθετική ποιότητα να βρει ακόμη και τρία τέρματα σε περίπτωση που παραβιαστεί η δική της εστία ώστε να πάρει την πρόκριση. Αυτό είναι και το δικό μας ποντάρισμα από τον αγώνα. Πρόκριση Γιουβέντους σε απόδοση 1.90.

Θα παλέψει μέχρι τέλους η “βασίλισσα”

Την ίδια ώρα, στις 22:00, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στο Etihad τη Ρεάλ Μαδρίτης στη ρεβάνς του 1-2 στο Μπερναμπέου.

Στις 26 Φλεβάρη η ομάδα του Γκουαρδιόλα κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 του Ίσκο με τέρματα των Ζεσούς (78’) και Ντε Μπρόινε (83’) και να πάρει σημαντικό προβάδισμα για τα προημιτελικά.

Μετά την καραντίνα η Σίτι δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή της, απέτυχε να φτάσει στον τελικό του FA Cup και αναμενόμενα τερμάτισε στη 2η θέση της Πρέμιερ και στο -18  από τη Λίβερπουλ. Τελευταία της δείγματα οι άνετες νίκες επί των υποβιβασμένων Γουότφορντ και Νόριτς. Πλήγμα ο τραυματισμός του Αγουέρο.

Η Ρεάλ αντιθέτως επέστρεψε από την καραντίνα πολύ σοβαρή και αποφασισμένη και με 10/10 νίκες κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ισπανία! Στιβαρή στην άμυνα, κυνική στην επίθεση με ηγέτη το Ράμος, ο οποίος όμως σήμερα είναι τιμωρημένος. Ο Ζιντάν δήλωσε ικανοποιημένος από την προετοιμασία της ομάδας του και αισιόδοξος ότι το σύνολό του μπορεί να κάνει την ανατροπή.

Σπουδαία μάχη στο Μάντσεστερ, η Ρεάλ έρχεται με φόρα από τη La Liga και έχει την ποιότητα και τη “φανέλα” να βάλει δύσκολα απόψε στους “πολίτες” και να διεκδικήσει την πρόκριση μέχρι τέλους. Αδικείται από τις αποδόσεις η “βασίλισσα”, επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.30.

Αδικείται η Μποέμιανς

Κλείνουμε τις σημερινές μας προτάσεις από την Ιρλανδία. Στις 19:45 στο Δουβλίνο η Μποέμιανς υποδέχεται την Ντάνταλκ για την 7η αγωνιστική της Premier Division.

H γηπεδούχος έρχεται από δύο σερί και 4/5 νίκες, έχει δεχθεί γκολ μόνο σε δύο από τα έξι φετινά της παιχνίδια και βρίσκεται στην 3η θέση με 12 βαθμούς, στο -1 από τη σημερινή της αντίπαλο.

Η Ντάνταλκ από την άλλη έχασε έδαφος στη μάχη για τον τίτλο. Έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Σεντ Πάτρικς και συνάμα στο -5 από την πρωτοπόρο Σάμροκ Ρόβερς.

Ανταγωνιστική εντός έδρας η Μποέμιανς, αδικείται από τις αποδόσεις, γι αυτό θα πάμε με το 1Χ σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares