Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 11:32

Στοίχημα: Σκανδιναβικές επιλογές με γκολ

Δευτέρα σήμερα (27/07), το πρόγραμμα μπορεί να μην είναι τόσο “γεμάτο” όσο τις προηγούμενες ημέρα, ωστόσο προκύπτουν δύο ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από την Α’ Σουηδίας και τη Β’ Νορβηγίας.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, τις παρουσιάσεις όλων των στοιχηματικών ιστοσελίδων, όπως για παράδειγμα η Bwin , οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Χάμαρμπι - Έρεμπρο

Ξεκινάμε από τη Σουηδία και την αναμέτρηση Χάμαρμπι - Έρεμπρο. Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική η Χάμαρμπι που ηττήθηκε δίκαια με 3-0 εκτός έδρας από τη Μάλμε. Επέστρεψε στις ήττες μετά από τρεις αγωνιστικές στις οποίες μετρούσε μία νίκη και δύο ισοπαλίες, παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και είναι υποχρεωμένη να βελτιώσει την εικόνα της αν θέλει να δει την απόστασή της από τις πρώτες θέσεις να μειώνεται.

Η Έρεμπρο, από την πλευρά της, προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 με τη Χέλσινγκμποργκ, αποτέλεσμα που τη διατήρησε για δεύτερη αγωνιστική αήττητη, μετά τη νίκη με 3-1 επί της Μιάλμπι. “Τρέχει” ρεκόρ 3-4-3 φέτος, ωστόσο δεν έχει πανηγυρίσει διπλό στις τέσσερις φετινές “εξόδους” της.

Η Χάμαρμπι διαθέτει ένα από τα πιο αξιόλογα ρόστερ της κατηγορίας, έστω και αν δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της μέχρι στιγμής. Η Έρεμπρο μπορεί να της βάλει δύσκολα, τα πρόσφατα αποτελέσματα των δύο ομάδων μας οδηγούν στην επιλογή του 2-3 γκολ, σε απόδοση 2.05.

Τρόμσο - Οϊγκάρντεν

Συνεχίζουμε με Β’ Νορβηγίας και την αναμέτρηση Τρόμσο - Οϊγκάρντεν. Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της έδωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Τρόμσο, η οποία επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Ρανχάιμ. Αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, είναι η μοναδική που έχει κάνει το 4Χ4 και στόχος της σήμερα είναι να πανηγυρίσει ακόμη ένα τρίποντο.

Η Οϊγκάρντεν, από την πλευρά της, αποτελεί την… χαρά του ποδοσφαίρου. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4 με αντίπαλο την Ράουφος, είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη με 4-3 επί της Χαμ Καμ. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της Β’ Νορβηγίας, αλλά και τη χειρότερη άμυνα, σήμερα είναι το αουτσάιντερ και δεν έχει να χάσει τίποτα, θα αγωνιστεί χωρίς άγχος.

Η Τρόμσο είναι το φαβορί για τη νίκη, ωστόσο οι επιθετικές αρετές που έχει δείξει η Οϊγκάρντεν μας πείθουν ότι μπορεί να βρει ένα τουλάχιστον τέρμα στη σημερινή αναμέτρηση. Θα πάμε, επομένως, με το Goal / Goal, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.80

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατούν καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares