Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 12:16

Στοίχημα: Το πρώτο βήμα για τον τελικό!

Τι ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ στο Στοίχημα έχει η vistabet ; Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Παρασκευής (03/07) μας… προπονεί για το Σ/Κ! Το Betarades.gr έχει ξανά τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα.

Σε τρεις χώρες στρέφουμε την προσοχή μας στο σημερινό κουπόνι. Στην Αγγλία, την Ιταλία, και τη Νορβηγία. Στην τελευταία, ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας που προσελκύει τους παίκτες του στοιχήματος. Τριάδα επιλογών λοιπών, σε ανταγωνιστικές αποδόσεις. Περνάμε τώρα στην ανάλυση των παιχνιδιών μας!

Πολύ άγχος στην Πόρτσμουθ

Οι προτάσεις στοιχήματος της Παρασκευής αρχίζουν από τη League One της Αγγλίας. Το πρωτάθλημα είναι στην τελική φάση που θα κρίνει την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Η Πόρτσμουθ υποδέχεται την Όξφορντ, για τον πρώτο ημιτελικό, στις 19:30. Οι γηπεδούχοι είναι… μέσα στο άγχος.

Η Πόρτσμουθ θέλει όσο τίποτα άλλο να ανέβει κατηγορία και αυτό της δημιουργεί… ψυχολογικό. Έχει καταφέρει να φτάσει στα ημιτελικά και θα προσπαθήσει να «σπάσει» την κατάρα. Έχει φτάσει άλλες τρεις φορές στα πλέι οφ, αλλά ποτέ δεν προκρίθηκε στον τελικό. Σημαντικές οι απουσίες του ΜακΓκι και το Λέθμπριτζ για σήμερα, αφού δεν επέκτειναν τα συμβόλαιά τους για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Η έδρα είναι δύναμη για την Πόρτσμουθ. Συνεπώς, μπορεί να την επηρεάσει ότι θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών.

Η Όξφορντ από την άλλη, είναι επικίνδυνη ομάδα. Είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ανανεώσει μέχρι το τέλος της χρονιάς τα συμβόλαια καίριων παικτών. Ήταν σε εξαιρετική φόρμα πριν τη διακοπή, με πέντε συνεχόμενες νίκες! Η τελευταία εξ αυτών, ήρθε εκτός έδρας, με 2-3 επί της Σριούσμπερι. Τρομερή επιθετικά η Όξφορντ, είχε πετύχει 61 γκολ σε 35 ματς. Φτάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι οφ και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος. Είχε πάρει ισοπαλία (1-1) σε αυτό το γήπεδο, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν άγνοια κινδύνου και θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν. Μπορούν να εκμεταλλευτούν τις απουσίες της Πόρτσμουθ, και το μεγάλο της άγχος. Πάμε με το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.50! 

Δεν… βλέπεται η Γιούβε Στάμπια

Στην Ιταλία, η Serie B έχει φτάσει στην 32η αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Σαλερνιτάνα φιλοξενεί τη Γιούβε Στάμπια. Το πρωτάθλημα μπαίνει στην 32η αγωνιστική του και υπάρχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η Σαλερνιτάνα βρίσκεται, έστω και οριακά, εντός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Την περασμένη αγωνιστική, γλίτωσε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων την ήττα από την Κρεμονέζε. Σκόραρε με πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό 3-3, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό. Βέβαια, το μεγάλο «όπλο» της Σαλερνιτάνα είναι η έδρα της. Δεν έχει χάσει στα 13 τελευταία ματς εκεί, με επτά νίκες και έξι ισοπαλίες. Θέλει πολύ να παίξει στα πλέι-οφ και για να γίνει αυτό, οφείλει να κερδίζει τέτοια παιχνίδια, όπως το σημερινό.

Στην αντίπερα όχθη, η Γιούβε Στάμπια κινδυνεύει με υποβιβασμό. Είναι μόλις στο +2 από τα μπαράζ παραμονής, και στο +5 από την απευθείας πτώση! Ειδικά με την εικόνα που δείχνει μετά τη διακοπή, είναι λογικό οι φίλοι της να ανησυχούν. Έχει χάσει και στα τρία παιχνίδια μετά την επιστροφή, από Πεσκάρα, Λιβόρνο και Μπενεβέντο. Είναι αδύναμη στα εκτός έδρας μας και βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν.

Οι γηπεδούχοι υπερέχουν σε ποιότητα και έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες. Θεωρούμε ότι η Σαλερνιτάνα θα πάρει το τρίποντο, εύκολα ή δύσκολα. Την εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε τον «άσο» σε απόδοση 2.10. 

Καλή αρχή για την Τρόμσο

Ερχόμαστε τώρα στο πρωτάθλημα της Β’ Νορβηγίας, που αρχίζει σήμερα. Ο λόγος για μια ακόμα διοργάνωση της Σκανδιναβίας, που αρέσει στο στοιχηματικό κοινό. Στην πρεμιέρα, η Τρόμσο παίζει εντός έδρας με τη Ράουφος.

Η Τρόμσο δεν κατάφερε πέρσι να κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία. Φαινόταν ότι… γυρόφερνε την πτώση, και τελικά αυτή ήρθε στην τετραπλή ισοβαθμία. Τώρα, με νέο προπονητή, θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα. Ενισχύθηκε μεταγραφικά και θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο από τους bookmakers. Στόχος των γηπεδούχων είναι να επιστρέψουν άμεσα στη μεγάλη κατηγορία. Επιθυμούν λοιπόν, να κάνουν ποδαρικό με το… δεξί και να αποδείξουν ότι δεν αστειεύονται.

Απεναντίας, η Ράουφος ήταν και πέρσι στη δεύτερη κατηγορία. Και μάλιστα, ως νεοφώτιστη. Παρά τις προβλέψεις, κέρδισε την παραμονή της και με άνεση. Συγκεκριμένα, τερμάτισε στο +13 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν εντυπωσίασε στις μεταγραφές και πήρε κυρίως νέους ποδοσφαιριστές. Δεν έχει υψηλές βλέψεις για φέτος, και μάλλον θα παλέψει ξανά για να μείνει στην κατηγορία. Ξεκινάει τη χρονιά με μια δύσκολη αποστολή, σε μια απαιτητική έδρα. Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε έχασε με 2-1 από τη Χαμ Καμ.

Φαίνεται με… γυμνό μάτι, ότι οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι. Θέλουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους και το ρόστερ τους, απέναντι σε μια υποδεέστερη ομάδα. Θα επιλέξουμε την Τρόμσο -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Τρόμσο νικήσει με 1 γκολ διαφορά) στο 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares