Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 14:28

Η Serie A επέστρεψε και εδώ θα βλέπετε κορυφαία προγνωστικά Ιταλίας

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Κυριακής (21/06) είναι… «φωτιά»! Το Betarades.gr είναι ξανά εδώ με τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Τη διαφορά κάνει το ντέρμπι των «αιωνίων» στη Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και το σημείο μας για το ντέρμπι έχει μεγάλο ενδιαφέρον! Επιπλέον, στοιχηματικά ρίχνουμε τα… δίχτυα μας και σε άλλες διοργανώσεις.

Τα πρωταθλήματα Τουρκίας και Σουηδίας έχουν να… δώσουν. Επίσης, υπάρχει επιλογή και από το μπάσκετ, όπου χθες έγινε το 3/3! Με την ψυχολογία στα ύψη, πάμε στις σημερινές μας προβλέψεις.

Σκληρό «καρύδι» ο Παναθηναϊκός

Οι προτάσεις στοιχήματος της Κυριακής, δεν θα μπορούσαν να μην αρχίσουν από το μεγάλο ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ. Οι «αιώνιοι» αντίπαλοι, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, συγκρούονται στο «Γ.Καραϊσκάκης». Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν, μπορούν να βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει να σκέφτεται και τον ημιτελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, που πλησιάζει. Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του θέλουν να προσέξουν στο σημερινό ματς, για να μην υπάρχουν απώλειες ενόψει της Τετάρτης. Οι γηπεδούχοι είναι ουσιαστικά οι πρωταθλητές και δεν έχουν λόγο να ρισκάρουν. Σαφώς, θέλουν τη νίκη στο ντέρμπι και θα τα δώσουν όλα για να την κατακτήσουν. Παρόλα αυτά, πρέπει να τονιστεί ότι δυσκολεύονται γενικά τα τελευταία χρόνια απέναντι στον Παναθηναϊκό, και στο «Γ.Καραϊσκάκης». Και σήμερα, δεν αναμένεται να έχουν εύκολο έργο. Η απουσία του μαέστρου Βαλμπουενά, μπορεί να φανεί πολύ σημαντική.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός παίζει ουσιαστικά για το γόητρο στα πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ. Οι «Πράσινοι» έχουν δώσει ήδη δύο ντέρμπι, με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, και παρέμειναν αήττητοι και στα δύο. Βέβαια, με τον ΠΑΟΚ δεν έπαιξαν καλά και τους έσωσε ο Διούδης. Ωστόσο, το σημερινό ντέρμπι είναι εντελώς διαφορετικό. Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει αποτέλεσμα στον Πειραιά και θα το επιδιώξει χωρίς άγχος. Αυτό, δεν αποκλείεται να αποδειχθεί πολύ θετικό. Ο Γιώργος Δώνης θέλει να δει πάθος από τους ποδοσφαιριστές του, στο τελευταίο του «αιώνιο» ντέρμπι. Επομένως, οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν και για τον προπονητή τους. Πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται στα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο.

Ο ημιτελικός κυπέλλου που απασχολεί από τώρα τους Πειραιώτες και ο Παναθηναϊκός μπορεί να επωφεληθεί από αυτό. Όπως και από την απουσία του Βαλμπουενά. Πιστεύουμε ότι θα παλέψουν σκληρά οι φιλοξενούμενοι, και αν «πέσουν» αυτό δεν θα γίνει γρήγορα. Επιλέγουμε το Χ2 Ημίχρονο σε απόδοση 1.70.

Είναι καλύτερη η Γαλατά

Μεταφερόμαστε στην Τουρκία, και στον αγώνα Γαλατασαράι - Γκαζιαντέπ. Η αναμέτρηση είναι για την 28η αγωνιστική της Superlig. Οι γηπεδούχοι θέλουν να μείνουν κοντά στην πρώτη δυάδα και έχουν υποχρέωση νίκης.

Σήμερα, η Γαλατασαράι θα αγωνιστεί με κάποιες απουσίες. Ωστόσο, δεν παύει να διαθέτει καλύτερο υλικό από την αντίπαλό της. Αυτήν τη στιγμή, εντοπίζεται στην τέταρτη θέση και επιθυμεί να πλησιάσει στην δυάδα. Άλλωστε, θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, και γιατί όχι και τον τίτλο. Είναι πολύ ισχυρή στο γήπεδό της. Είναι εντυπωσιακό, ότι έχει χάσει εκεί μόλις ένα από τα τελευταία 50 ματς στο πρωτάθλημα! Την περασμένη αγωνιστική έχασε από τη Ρίζεσπορ και σήμερα δεν έχει περιθώρια.

Απεναντίας, η Γκαζιαντέπ αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και πέντε ματς στο πρωτάθλημα. Δεν φαίνεται να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και προέρχεται από το 1-1 με την Ανκαραγκουτσού. Είναι ένατη στην κατάταξη, και στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Συνεπώς, η παραμονή εξακολουθεί να είναι ο πρωταρχικός στόχος για τους φιλοξενούμενους. Εκτός έδρας ειδικά, δεν τα πάει καθόλου καλά. Στις πέντε τελευταίες εξόδους της μετράει τέσσερις ήττες!

Η Γαλατά έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. Είναι ανώτερη, παίζει στην έδρα της και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Τη στηρίζουμε με το Γαλατασαράι -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Γαλατά κερδίσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.90.

Με την έδρα στο ντέρμπι

Από την Τουρκία στη Σουηδία, και την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε αυτό το πλαίσιο, θα γίνει σήμερα το ντέρμπι μίσους, ανάμεσα σε Χάμαρμπι και ΑΪΚ Στοκχόλμης. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτερη φόρμα και θα τους στηρίξουμε.

Η Χάμαρμπι προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία, 2-2 με την Έλφσμποργκ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Παρόλα αυτά, ισοφαρίστηκε στο τέλος και πήρε απλά τον βαθμό. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, είχε νικήσει με 2-0 την Έστερσουντ. Έχει φτιάξει καλή ομάδα η Χάμαρμπι και είναι από τα φαβορί για την κούπα. Στηρίζει πολλά στην επίθεσή της και την περιμένουμε δυναμική και απόψε. Άλλωστε, πρόκειται για ντέρμπι και οι γηπεδούχοι οφείλουν να μπουν δυνατά.

Στην αντίπερα όχθη, η ΑΪΚ Στοκχόλμης έρχεται στο ντέρμπι από κακή εμφάνιση. Υποδέχτηκε τη Νόρκεπινγκ και διασύρθηκε με 1-4. Μάλιστα, έχανε με 0-4 από το πρώτο ημίχρονο. Τίποτα δεν πήγε καλά για την ΑΪΚ που είχε κερδίσει την Έρεμπρο με 0-2 στην πρώτη αγωνιστική. Επιπλέον, στο σημερινό ματς οι φιλοξενούμενοι θα έχουν ελλείψεις, που ίσως στοιχίσουν. Απογοήτευσε πάρα πολύ η ΑΪΚ Στοκχόλμης στο προηγούμενο παιχνίδι και με τέτοια εικόνα θα τα βρει σκούρα και απόψε.

Οι γηπεδούχοι παίζουν δυνατά για την κούπα φέτος και σε ντέρμπι σαν το σημερινό θέλουν να δώσουν αποδείξεις. Η ΑΪΚ προβλημάτισε έντονα και θεωρούμε ότι δεν θα αντέξει σήμερα. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.84.

Παλεύει στη Βαρκελώνη η Μπασκόνια

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ! Χθες, έγινε το 3/3 στα προγνωστικά. Σήμερα, θα ασχοληθούμε με το πρωτάθλημα Ισπανίας και το Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια. Είναι η 3η αγωνιστική του ομίλου, στην τελική φάση της λίγκας. Το ματς θα γίνει στη Βαλένθια.

Η Μπαρτσελόνα επομένως, είναι μόνο τυπικά γηπεδούχους. Οι Μπλαουγκράνα έχουν κάνει το 2/2 στο ξεκίνημα του μίνι πρωταθλήματος, αλλά δεν πείθουν με την απόδοσή τους. Η αλήθεια είναι, πως η Μπάρτσα είχε κάνει μεγάλη επένδυση φέτος και ήταν από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Έτσι, η οριστική αναβολή της διοργάνωσης είναι λογικό να… ξενέρωσε τους παίκτες. Η ομάδα του Πέσιτς προέρχεται από τη νίκη επί της Μάλαγα με 84-73. Μίροτιτς και Τόμις δείχνουν σε καλή κατάσταση και οδηγούν την Μπάρτσα.

Η Μπασκόνια με τη σειρά της, είναι σε καλό μομέντουμ. Έχει μπει δυναμικά στον όμιλο, παίρνοντας επίσης δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Την περασμένη αγωνιστική έπαιξε με την Τενερίφη, με 79-72. Και πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Ο Σενγκέλια δείχνει σε τρομερή κατάσταση, ενώ με υγιείς Βιλντόζα και Γκρέιντζερ η Μπασκόνια είναι άλλη ομάδα. Έχει βλέψεις στο πρωτάθλημα και θα κάνει τα πάντα για να φτάσει μακριά. Σήμερα, θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Το ματς είναι πολύ δυνατό και σε ουδέτερο γήπεδο. Η Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται ακόμα ιδιαίτερα… ορεξάτη, ενώ η Μπασκόνια έχει βρει πατήματα. Πιστεύουμε θα παλέψουν οι Βάσκοι, και ποντάρουμε στην Μπασκόνια +5.5 σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares