Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 12:46

Στοίχημα: Σημείο από Bundesliga, γκολ στην Zweite

Κυριακή (17/05) σήμερα, το κουπόνι αρχίζει να γεμίζει σιγά σιγά, ιδίως από τη στιγμή που επέστρεψαν οι Α' και Β' Γερμανίας που χαρίζουν... άλλη λάμψη.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει λοιπόν δυο γερμανικές επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Sportingbet .

“Καίγεται” περισσότερο η Μάιντς

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Μπουντεσλίγκα και το παιχνίδι ανάμεσα σε Κολωνία και Μάιντς. Οι γηπεδούχοι διανύουν μια πολύ καλή σεζόν για τα δεδομένα τους, καθώς η διακοπή τους βρήκε στη 10η θέση με 32 βαθμούς, όντας στο +9 από τις επικίνδυνες θέσεις, με την παραμονή φυσικά να είναι και ο βασικός τους στόχος. Η Μάιντς από την πλευρά της είναι στη 15η θέση και στο +3 από τα μπαράζ παραμονής, πριν τη διακοπή είχε δείξει μεγάλη βελτίωση και αν έχει κρατήσει έστω και λίγη από εκείνη τη φρεσκάδα, είναι σε θέση να πάρει αποτέλεσμα σήμερα. Επιλογή μας από το παιχνίδι θα αποτελέσει το Χ2 σε απόδοση 1.95.

Προκύπτει σημείο με γκολ

Συνεχίζουμε με Β' Γερμανίας και την αναμέτρηση Βέχεν – Στουτγάρδη. Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες τη φετινή σεζόν, καθώς η Βέχεν είναι στην προτελευταία θέση με 25 βαθμούς όντας στο -2 από τα μπαράζ παραμονής και στο -4 από την απευθείας σωτηρία της, τη στιγμή που η Στουτγάρδη είναι στη 2η θέση δίνοντας μάχη για την επιστροφή της στα “μεγάλα σαλόνια”. Αμφότερες έχουν σούπερ κίνητρο, σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία και το Over 2.5 σε απόδοση 1.72 φαντάζει ως μια “ασφαλής” επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr  για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live  Streams  στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch , που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares