Παρασκευή, 08 Μαΐου 2020 12:09

Στοίχημα: Για το «διπλό» η Μινσκ, αρχίζει η Κορέα!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Παρασκευής (08/05) περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις. Το Betarades.gr είναι εδώ με τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα.

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας με δύο αγώνες. Ο ένας εξ αυτών βγάζει και επιλογή για το στοίχημα. Από εκεί και πέρα, υπάρχει άλλη μια διοργάνωση που κάνει πρεμιέρα σήμερα και θα μας απασχολεί από εδώ και στο εξής για τα πάμε στοίχημα προγνωστικά. Ο λόγος για το πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας, που κάνει «ποδαρικό» με έναν αγώνα την Παρασκευή. Έτσι, κρατήσαμε δύο αναμετρήσεις από το σημερινό κουπόνι που έχουν ενδιαφέρον και βγάζουν ωραία σημεία. Ας τα δούμε λοιπόν αναλυτικά παρακάτω!

Βγάζει αντίδραση η Μινσκ

Η βασική στοιχηματική επιλογή της ημέρας προκύπτει από το πρωτάθλημα Λευκορωσίας. Η διοργάνωση βρίσκεται στην όγδοη αγωνιστική της και απόψε η Γκοροντέγια υποδέχεται τη Μινσκ. Οι bookmakers δίνουν περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη στους φιλοξενούμενους, και υπάρχει λόγος για αυτό.

Η Γκοροντέγια είναι μια ομάδα που δεν έχει εκμεταλλευτεί σε καμία περίπτωση την έδρα της φέτος. Μετράει ήδη δύο ήττες στα τρία παιχνίδια που έδωσε στο γήπεδό της για το πρωτάθλημα. Επιπλέον, γενικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ως σύνολο. Μάλιστα σήμερα θα έχει και κάποιες σημαντικές απουσίες, που δυσκολεύουν το έργο της. Έχει συγκεντρώσει δέκα βαθμούς έως τώρα, και είναι στη δέκατη θέση. Αυτό το οφείλει κυρίως στις επιδόσεις της εκτός έδρας. Την περασμένη αγωνιστική, έχασε μέσα από τα χέρια της το «διπλό» επί της Ρουχ Μπρεστ. Προηγήθηκε στο σκορ, αλλά στο 90’ ισοφαρίστηκε. Το 1-1 της άφησε πικρή γεύση. Έχει θέματα κυρίως στην επίθεση, αφού δυσκολεύεται στη δημιουργία.

Από την άλλη, η Μινσκ είναι έναν πόντο κάτω από τη σημερινή της αντίπαλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι την… φοβάται κιόλας. Κάθε άλλο, γνωρίζοντας μάλιστα την εικόνα που παρουσιάζει η Γκοροντέγια εντός έδρας. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Από τη μία, διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Συγχρόνως όμως, έχουν και τη χειρότερη άμυνα! Παρόλα αυτά, προσπαθούν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό άλλοτε τους βγαίνει, και άλλοτε τους στοιχίζει. Μετά τη μεγάλη νίκη με 1-3 επί της Σλάβια Μοζίρ, η Μινσκ επέστρεψε στις ήττες την προηγούμενη εβδομάδα. Ειδικότερα, έχασε εντός από την Τορπέντο Ζοντίνο. Ωστόσο σήμερα έχει τα φόντα για να αξιοποιήσει τις αδυναμίες της Γκοροντέγια.

Εξάλλου, η Μινσκ παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία ματς στην έδρα της Γκοροντέγια. Μπορεί να το επαναλάβει αυτό και σήμερα, και να πάρει και τη νίκη. Την εμπιστευόμαστε με κάλυψη, επιλέγοντας το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.83.

Πρεμιέρα με την πρωταθλήτρια

Αλλάζουμε… ήπειρο, και μεταφερόμαστε στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας. Η διοργάνωση αρχίζει σήμερα, με το Γιεονμπούκ - Σουγόν στη 13:00. Οι γηπεδούχοι είναι οι περσινοί πρωταθλητές και προσφέρονται σε τιμές φαβορί. Ωστόσο, δεν θα εστιάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά στα γκολ.

Άλλωστε, η Γιεονμπούκ δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο φέτος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μπορεί κάθε χρόνο να έχει το πάνω χέρι για τον τίτλο, αλλά τη φετινή σεζόν ο ανταγωνισμός είναι ακόμα μεγαλύτερος. Να σημειωθεί ότι και πέρσι δυσκολεύτηκε πάρα πολύ για να φτάσει στην κορυφή. Για την ακρίβεια, χρειάστηκε η «αυτοκτονία» της Ουλσάν την τελευταία αγωνιστική για να πάρει το τρίτο σερί η Γιεονμπούκ. Έκαναν καλές μεταγραφές οι γηπεδούχοι, αλλά δεν έχουν μπει με τον καλύτερο τρόπο στη σεζόν. Δεν κέρδισαν κανένα φιλικό και στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν μια ήττα και μια ισοπαλία. Ψάχνουν ακόμα τα πατήματά τους και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να αρχίσουν να βρίσκουν ρυθμό.

Όσον αφορά τη Σουγόν, πρόκειται για μια ομάδα… μέτριων δυνατοτήτων. Και πέρσι δεν εντυπωσίασε στο πρωτάθλημα. Δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της εξάδας, αφού τερμάτισε στην όγδοη θέση. Παρόλα αυτά, κατέκτησε το κύπελλο και έσωσε τις εντυπώσεις. Έχει τον ίδιο προπονητή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ήταν και αυτή δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι, όμως έχει μπει με το… αριστερό στη σεζόν. Συγκεκριμένα, έχει δώσει δύο αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ και ηττήθηκε και στους δύο. Πιο πρόσφατη ήττα, αυτή από την Τζοχόρ Νταρούλ με 2-1. Ωστόσο, η Σουγόν δεν είναι αμελητέα ποσότητα και θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, χωρίς άγχος.

Αυτό την καθιστά και επικίνδυνη. Γενικά, είναι καλύτερο να μην ασχοληθούμε με το νικητή του αγώνα. Αυτό που βλέπουμε είναι ένα καλό ματς, που θα έχει γκολ αλλά δεν θα ξεφύγει σε… ακραία επίπεδα. Η εκτίμησή μας λοιπόν για την αναμέτρηση, είναι το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.97.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares