Σάββατο, 02 Μαΐου 2020 12:07

Στοίχημα: Επικίνδυνη εκτός η Γκοροντέγια

Σήμερα Σάββατο (02/05) το κουπόνι του πάμε στοίχημα περιλαμβάνει πλούσιο “μενού”, τηρουμένων των συνθηκών. Πλήρης δράση σε όλες τις κατηγορίες της Λευκορωσίας, ενώ στη Νικαράγουα διεξάγεται ο πρώτος τελικός της Κλαουσούρα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία προγνωστικά στοιχήματος για εσάς. Πάμε να δούμε τις σημερινές μας προτάσεις.

 Επικίνδυνη εκτός η Γκοροντέγια

Στις 16:00, στο Yunost Stadium του Μπρεστ, η τοπική Ρουχ υποδέχεται την Γκοροντέγια, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στη Λευκορωσία.

Η Ρουχ Μπρεστ βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή 8 πόντων (2-2-2) και συντελεστή τερμάτων 2-2! Μετά το σπουδαίο διπλό της πρεμιέρας στο Μινσκ επί της Ντινάμο, ακολούθησαν δύο ήττες από Ενερτζέτικ και ΜΠΑΤΕ, αλλά στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές είναι αήττητη δίχως να έχει δεχθεί γκολ! Μετά το 1-0 (εντός έδρας) επί της Μινσκ, απέσπασε ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Τορπέντο Ζοντίνο.

Η Γκοροντέγια από την πλευρά της κατατάσσεται 9η, με 9 πόντους (3-0-3) και τέρματα 3-5. Ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν με 2 ήττες, αλλά ανέκαμψε με τρεις διαδοχικές νίκες επί των Μπελσίνα (0-1 εκτός), Ντινάμο Μινσκ (1-0 εντός) και Ενερτζέτικ (0-1 εκτός). Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της υπέκυψε στην ανωτερότητα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (0-2 εντός).

Η Ρουχ Μπρεστ σκοράρει με τρομερή δυσκολία (μόλις 2 γκολ σε 6 αγώνες) και σήμερα θα παραταχθεί δίχως δύο βασικότατους παίκτες. Από την άλλη, η Γκοροντέγια έχει ανεβάσει ρυθμούς το τελευταίο διάστημα και έχει δείξει ότι την βολέυουν τα εκτός έδρας παιχνίδια (2-0-1). Επιλογή μας από την αναμέτρηση το Χ2 σε απόδοση 1.95.

 Υψηλό σκορ στην πρωτεύουσα

Στις 18:00, στο Tractor Stadium του Μινσκ, η τοπική Ντινάμο φιλοξενεί τη Σλάτσκ για την 7η αγωνιστική της Vysshaya Liga.

Η Ντινάμο φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το κακό ξεκίνημα στη σεζόν και προέρχεται από δύο πειστικές νίκες . Επικράτησε εντός της Νέμαν Γκρόντνο (2-0) και την περασμένη εβδομάδα έβγαλε διπλό στην έδρα της Σμολεβίτσι (1-3). Έτσι, ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς και στο -4 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλος.

Η Σλατσκ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, αφού μετά από 6 αγώνες στη Λευκορωσία προπορεύεται στην κούρσα με 13 βαθμούς, διαθέτοντας και την καλύτερη επίθεση στη χώρα (12 γκολ). Προέρχεται επίσης από δύο σερί νίκες. Συγκεκριμένα πέρασε από την έδρα της Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ (1-2) και την προηγούμενη αγωνιστική λύγισε την Μπελσίνα (3-2 εντός) με γκολ του Μοχάμεντ στο 88ο λεπτό!

Η Ντινάμο Μινσκ ανεβάζει στροφές, έχει σκοράρει 5 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια και σήμερα αντιμετωπίζει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Επομένως, το Over 2.5 σε απόδοση 1.98 αξίζει το ποντάρισμά μας.

 Εμπιστοσύνη στη Μανάγκουα

Τα ξημερώματα (04:00) διεξάγεται ο πρώτος τελικός για την Κλαουσούρα της Νικαράγουας, ανάμεσα στη Ρεάλ Εστέλι και τη Μανάγκουα.

Η Ρεάλ Εστέλι τερμάτισε 3η στην κανονική διάρκεια της σεζόν με 35 πόντους σε 18 παιχνίδια και τέρματα (29-11). Στα ημιτελικά των playoffs απέκλεισε την Ντιριάνχεν με νίκη εκτός (0-1) και ισοπαλία στον επαναληπτικό (0-0).

Η Μανάγκουα ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα της κανονικής σεζόν, αφού τερμάτισε 1η, με 42 βαθμούς, στο +7 από τους διώκτες της και σκόραρε 33 φορές! Στα ημιτελικά ήρθε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της Βάλτερ Φερέτι και στον επαναληπτικό επικράτησε 4-2, με δύο γκολ από το 70’ και μετά.

Δεν δικαιολογείται να προσφέρεται ως ξεκάθαρο φαβορί η Ρεάλ Εστέλι απόψε, αφού η Μανάγκουα ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους στο Χ2, σε απόδοση 1.70.

 Επισκεφθείτε το Betarades.gr , διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όποια αθλητική δράση διεξάγεται στον πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται και αυτή τη δύσκολη περίοδο, με στόχο να σας κρατούν συντροφιά εν μέσω καραντίνας.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares