Κυριάκος Παντζαρίδης

Κυριάκος Παντζαρίδης

Η Θύελλα Ραφήνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Μαντζώρου και την ανανέωση της συνεργασίας με τους Ζέκιο και Αράπη.

Ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες προετοιμασία του Φωστήρα ενόψει της νέας χρονιάς, που θα βρει την ομάδα να αγωνίζεται για ακόμη μία σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο Αντώνης Τζανιδάκης αποτελεί το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα του Κερατσινίου που δείχνει ότι και τη νέα χρονιά θα παρουσιάσει αγωνιστικό πρόσωπο στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 12:50

Κράσι και Γούλας στην Ηλιούπολη

Σε δύο ακόμα μια σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Ηλιούπολη ενισχύοντας τις γραμμές κρούσης και άμυνας με τους Ματέο Κράσι και Θωμά Γούλα.

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης, ο οποίος αναφέρθηκε ων για ομάδες της Super League 2, αλλά και τι προβλέπει η ΚΑΠ για το αν δημιουργηθούν κενές θέσεις από αποχώρηση κάποιων ομάδων.

Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 15:32

Στην Ηλιούπολη ο Ραφαήλ Ζέλο

Ο Ραφαήλ Ζέλο αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΓΣ Ηλιούπολης.

Μέσω δελτίο τύπου ο Εθνικός Πειραιά ενημερώνει για την προετοιμασία της ομάδας που συνεχίζεται.

Ο Αλέξης Ξυγκάκης δεν συνεχίζει στη Μαρκό. Ο ικανότατος συριανός στην καταγωγή αμυντικός που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Άγιαξ Σύρο και στη συνέχεια γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην Προοδετυική έλυσε τη συνεργασία του με τους πράσινους και αναζητάει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Ο Ανδρέας Νταουτάι και ο Παύλος Βύρης  αποτελούν τα επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα του Αίαντα Σαλαμίνας.

Μπορεί ο Αιολικός Κ19 να βρισκόταν στη Δανία την προηγούμενη εβδομάδα για τη συμμετοχή του στο Capelli Sport Cup 2021, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο Τζιμ Αντωνάκα και συνεργάτες του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο σχεδιασμός της πρώτης ομάδας έμεινε πίσω.

Σελίδα 1 από 624

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35