Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 12:47

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Μια γειτονιά στο πόδι στην τελική μάχη ανόδου

Η ομάδα του ΠΑΟ ΡΟΥΦ υποδέχεται τον Μακεδονικό στην τελευταία αγωνιστική των play-off ανόδου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας!

 ΤΟ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ιδρύθηκε το 1946 από μια ομάδα νεαρών μαθητών με το όνομα ΑΣΤΗΡ΄ ΡΟΥΦ. Το 1947 αναγνωρίστηκε επίσημα αφού αγωνίστηκε στη δόκιμη κατηγορία. Πάντα κοντά στον ιστορικό αυτό σύλλογο ήταν οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι (Παύλος, Θανάσης και Κώστας). Δύο σεζόν κατάφερε να διεκδικήσει έως τέλους την άνοδο στην Α΄Εθνική (1971-1972 και 1972-1973) αλλά το εισιτήριο πήραν Ατρόμητος και Απόλλων Αθηνών. 

Η γειτονιά του Βοτανικού τη στήριζε πάντα με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί τις αναμετρήσεις της ομάδας αλλά και να είναι πάντα στο πλευρό της. Γενιές παιδιών μεγάλωσαν αγωνιζόμενοι στις ακαδημίες της και με έντονη παρουσία στις κερκίδες εντός αλλά και εκτός έδρας. Φέτος, μετά από αρκετά χρόνια, είναι πολύ κοντά σε μια τεράστια επιτυχία. Αυτή της ανόδου στη Super League 2 (Β΄Εθνική). 

Κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά στον όμιλό της (έχοντας μεγάλο αντίπαλο τον Πανιώνιο) και να εισέλθει στα play off ανόδου. Σήμερα βρισκόμαστε στην τελευταία αγωνιστική. Η Παναχαϊκή είναι στην πρώτη θέση με 15 πόντους, ο Αγροτικός Αστέρας με 10 στη δεύτερη θέση, ο Μακεδονικός στην τρίτη με 8 πόντους και στην τελευταία θέση που δίνει άνοδο (4η) βρίσκεται η Προοδευτική με 7. Το ΠΑΟ ΡΟΥΦ είναι στην 5η θέση με 6 πόντους. 

Σήμερα λοιπόν στις 18:00 η ώρα θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Μακεδονικό ώστε να «πυροδοτήσει» έντονα πανηγύρια για την άνοδο. Το SportCyclades.gr θα βρίσκεται στο γήπεδο με απεσταλμένο τον Βαλάντη Αλεξούδη για να μεταφέρει το κλίμα και το ρεπορτάζ της ιστορικής αυτής αναμέτρησης.  

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares