Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 01:37

Έγινε μέτοχος της ΠΑΕ Σαντορίνης ο Μανόλης Ορφανός... ούτε λέξη για το γηπεδικό

Μέτοχος της ΠΑΕ Σαντορίνης έγινε ο επικεφαλής του συνδυασμού ''Τώρα για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά'' και πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ, κ. Μανώλης Ορφανός, που παράλληλα αποτελεί εταίρο της πλειοψηφίας που διοικεί το Δήμο Θήρας.

Ο κ. Ορφανός, με ανάρτηση του κάλεσε όλους τους Σαντορινιούς να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ Σαντορίνης, όμως προς απογοήτευση των φιλάθλων του νησιού δεν έκανε ούτε λόγο για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, που όλα δείχνουν ότι και την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται εκτός νησιού.

Να σημειωθεί ότι ο Μανώλης Ορφανός, ως φίλαθλος ακολουθεί την Σαντορίνη και είναι κοντά στην προσπάθεια της, αλλά ως πολιτικός ακολουθεί την ίδια πρακτική με τους υπόλοιπους στο νησί, δλδ την σιωπή σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως είναι το γήπεδο. 

Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, ο κ Ορφανός έχει τοποθετηθεί στο παρελθόν, αλλά μέχρι εκεί, καθώς όπως φαίνεται έμειναν τα λόγια, όπως και οι υποσχέσεις του δημάρχου κ. Αντώνη Σιγάλα. 

Δείτε τι έγραψε ο Μανώλης Ορφανός:

Ανταποκρινόμενος στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ , προμηθεύτηκα αριθμό μετοχών της ομάδας μας.

Πρέπει να σημειώσω ότι μπορούμε όλοι να γίνουμε μέτοχοι της ομάδας ,ο καθένας ανάλογα με την οικονομική του δυνατότητα, καθώς έχει μεγάλη σημασία η μαζική συμμετοχή των συμπολιτών μας σε αυτή την προσπάθεια.

Καλώ λοιπόν όλους να συμμετάσχουν για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται και να δούμε την ομάδα μας να εκπροσωπεί τις Κυκλάδες στην δεύτερη μεγαλύτερη επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον αθλητισμό στο νησί μας και πρέπει να στείλουμε το μήνυμα στους πρωτεργάτες της προσπάθειας πως δεν θα είναι μόνοι σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα αλλά μαζί τους θα πορεύεται και όλος ο φίλαθλος κόσμος των νησιών μας.

Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Μανόλης Ορφανός

215752349 4979311672084163 7733900834408510018 n

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares