Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 18:58

Κηφισιά: Δεδομένη θεωρείται η παραμονή Κούστα

Η Κηφισιά πέτυχε το στόχο της το απόγευμα της Περασμένης Τετάρτης όταν και έκανε το... μαγικό διπλό στη Νέα Σμύρνη, κλειδώνοντας το 1 από τα 2 εισιτήρια που οδηγούν στην Superleague 2.

Οι "κυανόλευκοι" έκαναν στη συνέχεια το 4Χ4 στα μπαράζ και έδειξαν ότι η ισχύ τους συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες ήταν μεγαλύτερη.

Μια ομάδα που... χτίστηκε για να πρωταγωνιστήσει, μπόρεσε να είναι πρώτη και καλύτερη σε όλα τα επίπεδα και σίγουρα η διοίκηση του συλλόγου μόνο ικανοποιημένη θα πρέπει να είναι από τη δουλειά του τεχνικού επιτελείου.

Οι δηλώσεις των κ. Πρίτσα και κ. Γαντζούλα 'φωτογράφισαν' το παραπάνω στη φιέστα που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, κάτι που σημαίνει ότι η ανανέωση του Νίκου Κούστα στην τεχνική ηγεσία θεωρείται δεδομένη.

Ο νεαρός κόουτς μπόρεσε να διαχειριστεί ένα σπουδαίο ρόστερ από θέμα ποιότητας και με τη δουλειά του ίδιου και των συνεργατών του έφεραν την ομάδα στην Superleague 2. Αποτέλεσμα αυτού να λαμβάνει τα συγχαρητήρια της διοίκησης που του έχει προσφέρει ήδη το... πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ενόψει της νέας σεζόν.

Πληροφορίες αναφερουν φυσικά ότι στο τιμ θα παραμείνουν ο αθλητικός διευθυντής, Λευτέρη Μυλώνης, που έχει ζήσει τα πάντα με την Κηφισιά, όπως και η σπουδαία προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Στέφανος Κοτσόλης, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ.

Στο κομμάτι της ΠΑΕ τώρα, ήδη την... υπόθεση έχει αναλάβει μεγάλο δικηγορικό γραφείο που ειδικεύεται σε τέτοιες περιπτώσεις και εντός των επόμενων ημερών η Κηφισιά θα γίνει ΠΑΕ και θα καταβληθούν μετοχικό κεφάλαιο και εγγυητική.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares