Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 11:07

Καλαμάτα: «Τρέχει» άμεσα την αδειοδότηση

Η αδειοδότηση είναι ένα θέμα που θέλουν να τρέξουν άμεσα στη Μαύρη Θύελλα ώστε να πάρουν και τυπικά αλλά και ουσιαστικά το “ok” για να τρέξουν στη συνέχεια τα μεταγραφικά θέματα.

Η ΕΠΟ αρχικά και στη συνέχεια η Επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού θα ανάψουν το πράσινο φως εφόσον ο φάκελος της Καλαμάτας πληροί τις προϋποθέσεις για να μπορέσει η ομάδα να κάνει μεταγραφές και να υλοποιήσει τον σχεδιασμό της.

Σε ότι έχει να κάνει με το μετοχικού κεφάλαιο, η Καλαμάτα καλύπτει το ποσό καθώς πέρυσι είχε γίνει γενναία αύξηση από τον Γιώργο Πρασσά και η ομάδα είχε φτάσει τις 400.000 στην διοικητική αναδιάρθρωση που είχε πραγματοποιηθεί.

Άμεσα αναμένεται να ρυθμιστεί και η καταβολή της εγγυητικής των 150.000 ευρώ, σύμφωνα με τις εντολές που άφησε ο Γιώργος Πρασσάς, ο οποίος επάστρεψε στις ΗΠΑ, ώστε ο πλήρης φάκελος της ομάδας να λάβει την πλήρη έγκριση αδειοδότησης.

Θυμίζουμε πως μέχρι τώρα οι αδειοδοτήσεις της ενιαίας Super League 2 εξελίσσονται με αργό ρυθμό, αφού μόλις έξι ΠΑΕ είναι αδειοδοτημένες, τα Τρικάλα, η Νίκη Βόλου, ο Λεβαδειακός, η ΑΕΛ, η Ξάνθη και η Βέροια με τις διαδικασίες να τρέχουν γα τις υπόλοιπες.

Επαφές για ανανεώσεις
Στο μεταξύ οι μελανόλευκοι συνεχίζουν τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές για τις ανανεώσεις των συμβολαίων. Οι Λόρι Κέρι, Σουμπίνιο είναι τα πρώτα ονόματα στη λίστα και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Οι μελανόλευκοι φαίνεται να τα βρίσκουν τον Κέρι και εκτός απροόπτου θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν με την φανέλα της Καλαμάτας ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Σουμπίνιο.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares