Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 21:09

Football League: Η ακτινογραφία της 17ης αγωνιστικής

Παρά την ήττα της από το Αιγάλεω, η Καλαμάτα πανηγύρισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στο Νότιο Όμιλο, αφού την ίδια ώρα έχανε και η Ρόδος. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου υπέστη την τρίτη μόλις ήττα της στη σεζόν.

Με τα δύο γκολ που δέχτηκε έφτασε τα επτά παθητικά, έχοντας την καλύτερη άμυνα με διαφορά.

Για το Αιγάλεω η νίκη ήταν αναγκαία, καθώς ο κίνδυνος να βρεθεί στην ένατη θέση ήταν ορατός, αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η αποστολή του. Τα γκολ της νίκης πέτυχε ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης, που έφτασε τα έξι στη σεζόν.

Η Ρόδος, μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να απειλήσει την Καλαμάτα, έχασε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στην έδρα της. Μετά τον Ιάλυσο ηττήθηκε και από τη Σαντορίνη 2020, αφού είχε να χάσει στο γήπεδό της από το 2018.

Η Σαντορίνη 2020 με αυτή τη νίκη εξασφάλισε την παραμονή της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, αφού δεν μπορεί πλέον να βρεθεί ένατη.

Ήταν η δεύτερη στη σειρά νίκη της εκτός έδρας, μετά τον Ασπρόπυργο, αλλά και η πρώτη φορά στη σεζόν, που η ομάδα του Νίκου Παντελή πέτυχε τρία γκολ. Και τα τρία γκολ μάλιστα πέτυχαν παίκτες που δεν είχαν σκοράρει φέτος.

Ιδιαίτερα κρίσιμο ήταν το παιχνίδι που έγινε στην Καλλιθέα, αφού οι δύο αντίπαλοι ήθελαν τη νίκη, για να μην βρεθούν κοντά στην ένατη θέση. Η Καλλιθέα, μετά τη μεγάλη βουτιά έξι βαθμών με το μηδενισμό της, και η Νίκη Βόλου ήλθαν ισόπαλες 0-0, ένα αποτέλεσμα που δεν τις στέλνει… διακοπές, αλλά πιο κοντά στην παραμονή στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Για τη Νίκη ήταν η ένατη ισοπαλία στη σεζόν και η έκτη σε οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια!

Ο Αστέρας Βλαχιώτη συνεχίζει την αντεπίθεση σωτηρίας νικώντας για δεύτερη φορά εκτός έδρας, αφού είχε χάσει και τα επτά πρώτα παιχνίδια του. Μάλιστα έγινε και η πρώτη ομάδα εκτός νησιού, που νίκησε τον Ιάλυσο στην έδρα του, από το Νοέμβριο του 2019! Η ομάδα της Λακωνίας πάντως παραμένει ένατη, αλλά με ελπίδες ότι θα τα καταφέρει.

Στον Ασπρόπυργο η νίκη της Επισκοπής την έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά η είδηση είναι ότι ο Θόδωρος Τσιριγώτης σκόραρε και πάλι και έφτασε τα εννέα γκολ, πέντε από αυτά στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares