Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 16:36

Γιάννης Φουστέρης: Χαρά, συγκίνηση, δικαίωση. Όλα τα συναισθήματα μαζί

Ψυχή τε και σώματι ταγμένος στην ΠΑΕ Σαντορίνης ο Γιάννης Φουστέρης ήταν και θα είναι ένας από τους ανθρώπους, χάρη της προσφοράς των οποίων ο σύλλογος του νησιού παρουσιάστηκε ως ένας από τους πιο οργανωμένους στην κατηγορία της Football League.

SARRIS DADIS SIKAKAS KOZANIDIS

Χαμηλό προφίλ, λίγα λόγια και πολύ δουλειά με ατελείωτες ώρες αφιερωμένες στην ομάδα. Μαζί με τον φίλο του τον Κώστα Ρούσσο (Νταντή) ήταν οι στυλοβάτες του συλλόγου και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά είναι κοινά αποδεκτό από όλους.

SIKAKAS DADIS

Όποτε και αν του ζητήσαμε να μιλήσει μέσα στη χρονιά, εκείνος έδινε πάντα την ίδια απάντηση. Θα μιλήσω στο τέλος. Και σήμερα λοιπόν ήρθε η ώρα να μιλήσει. Οι ώρες που περάσαμε μαζί στην κάλυψη των αγώνων και των προπονήσεων επίσης απολαυστικές. Και φυσικά το «μαμούνι» της δημοσιογραφίας δεν μας έβγαζε από τον πειρασμό να μην σχολιάσουμε το άψογο ντύσιμο που είναι από τα χαρακτηριστικά του Γιάννη...

FOUSTERIS ME RODO

 

Βρήκαμε τον Σαντορινιό παράγοντα και του ζητήσαμε να μας πει δύο λόγια για τη χρονιά, η οποία μπορεί να έχει μία ακόμα αγωνιστική να ολοκληρωθεί, όμως η Σαντορίνη έχει πετύχει τον στόχο της και αυτό είναι το σημαντικότερο για τον Γιάννη Φουστέρη, που είπε σχετικά:

«Χαρά, συγκίνηση, δικαίωση; Όλα μαζί τα συναισθήματα είναι μαζεμένα σήμερα μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά, η οποία μας χάρηκε στιγμές αγωνίας και άγχους, αλλά στο τέλος τεράστια χαρά και δικαίωση σε όσους πιστέψαμε σε αυτό το εγχείρημα», είπε ο Γιάννης Φουστέρης, που συνέχισε πλέκοντας το εγκώμιο όλων και ειδικά του Βαγγέλη Φουστέρη: «Είχα την τύχη να συνεργαστώ με επαγγελματίες και πάνω από όλα με καλούς ανθρώπους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που τα έδωσαν όλα για να σωθούμε. Συγχαρητήρια στον προπονητή μας και το τεχνικό επιτελείο, αλλά πάνω από όλα συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, κ. Βαγγέλη Φουστέρη. Πραγματικά είναι άψογος σε όλα του και ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή που συνεργαστήκαμε. Τέτοιοι άνθρωποι είναι κόσμημα για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο μας».

«Ντελίριο χαράς» στη Σαντορίνη μετά το διπλό στη Ρόδο [vids]

Όσο αφορά το αγωνιστικό σκέλος της χρονιάς ο κ. Φουστέρης είπε: «Μην ξεχνάμε ότι ξεκινήσαμε σαν ομάδα που θα αγωνιζόταν στη Γ' Εθνική. Όλα άλλαξαν και χρειάστηκε μία μεγάλη προσπάθεια από τον κ. Φουστέρη, την διοίκηση και τον προπονητή για να χτίσουμε σε χρόνο ρεκόρ μία ομάδα που θα στεκόταν με αξιώσεις στην Football League. Η πανδημία μας φρέναρε λίγο, αλλά δεν μας πτόησε. Φανήκαμε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί όπου έπρεπε, πραγματοποιώντας μία καλή πορεία. Η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία είναι πέρα για πέρα δίκαιη, αφού βασίστηκε στις δικές της δυνάμεις και κόντρα σε πολλά εμπόδια κατάφερε να πετύχει κάτι που πολλοί ίσως δεν πίστευαν».

FOUSTERIS DAKOUTROS SIGALAS

Όσο αφορά το μέλλον, είπε: «Θα είμαστε εδώ να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση. Στην Super League 2 νομίζω θα επιδείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο και εύχομαι από καρδιάς επιτέλους να λήξει αυτή η ταλαιπωρία και να αγωνιστούμε επιτέλους στο νησί μας. Είμαι βέβαιος ότι ο Βαγγέλης Φουστέρης θα κάνει ότι ακριβώς πρέπει για να φανούμε ανταγωνιστικοί και από την πλευρά τους οι αρμόδιοι θα κάνουν αυτό που πρέπει για να επιστρέψει η ομάδα στο νησί».

papazaxarias fouteris

Ο Γιαννης Φουστέρης έκλεισε με τις ευχαριστίες: «Είναι πολλοί οι άνθρωποι που θα πρέπει να ευχαριστήσω γιατί ήταν μία καταπληκτική χρονιά. Πρώτα από όλους ευχαριστώ τον Βαγγέλη Φουστέρη που μου εμπιστεύθηκε αυτό το πόστο. Φυσικά τον άμεσο μου συνεργάτη που μαζί περάσαμε πολλά, τον Κώστα Ρούσσο (Νταντή). Όλους τους διοικούντες και όσους ήταν κοντά στην ομάδα Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους Ναξιώτες που πραγματικά μας αγκάλιασαν και φρόντισαν να μας εξυπηρετήσουν σε ότι χρειαστήκαμε». 

SIKAKAS DADIS DAK

Η αποστολή της Σαντορίνης για το ματς με την Επισκοπή

 

 

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares