Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 11:33

Θεοδοσιάδης: Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος, συγχαρητήρια σε όλους

Αποτελεί έναν από τους παράγοντες που έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στη φετινή επιτυχία της Σαντορίνης και γενικότερα στις επιτυχίες που έχει σημειώσει το ποδόσφαιρο του νησιού τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ΠΑΕ ΑΣ Σαντορίνη 2020, Μιχάλη Θεοδοσιάδη, του οποίου η συμβολή στην ομάδα είναι κάτι που αναγνωρίζουν άπαντες στη Σαντορίνη.

Όπως είναι φυσικό ο κ. Θεοδοσιάδης έχει κάθε λόγο να νιώθει χαρά και ικανοποίηση που οι στόχοι της Σαντορίνης επιτεύχθηκαν και μάλιστα με μία εμφατική νίκη στη Ρόδο.

Δείτε τι δήλωσε στην ιστοσελίδα μας μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Σήμερα σώθηκε και μαθηματικά η Σαντορίνη μας. Μια ομάδα όλης της Σαντορίνης που δημιουργήθηκε σε πολύ δύσκολη εποχή λόγω covid και μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που μας έφερε ο κορωνοϊός. Στην πρώτη της συμμετοχή στην επαγγελματική κατηγορία Ελλάδας κατάφερε να σωθεί μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος παίζοντας όλα τα ματς εκτός λόγω του ότι δεν έχει γήπεδο η Σαντορίνη.

Είμαι υπερήφανος και συγκινημένος που συμμετέχω στην διοίκηση της Ένωσης της ποδοσφαιρικής Σαντορίνης και θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους πρωταγωνιστές που είναι οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν έναν άνισο αγώνα, με δυο αγώνες την εβδομάδα εκτός έδρας.

Συγχαρητήρια στον προπονητή μας, Νίκο Παντέλη και το προπονητικό τιμ. Τους ήρωες γενικούς αρχηγούς, Κώστα Ρούσσο και Γιάννη Φουστέρη. Τέλος ευχαριστώ όλη τη διοίκηση που ήμασταν πάντα ενωμένοι και δυνατοί. Εύχομαι να παραμείνουμε έτσι γιατί η συνέχεια είναι ακόμη πιο δύσκολη».

theodosiadis mixalis

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares