Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 19:27

Οι 19 της Επισκοπής για το ματς με τη Σαντορίνη

Την προτελευταία προπόνηση πριν το ματς με τη Σαντορίνη (Κυριακή 13/6,17.00) και την τελευταία επί ρεθεμνιώτικου εδάφος, πραγματοποίησε η Επισκοπή στο ΔΑΚ Γάλλου, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για τη Νάξο ενόψει του ματς απέναντι στη Σαντορίνη 2020 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Η τελευταία θα πραγματοποιηθεί αύριο (Σάββατο 12/6, 16.00) στο ΔΑΚ Νάξου. Στην αποστολή θα συμμετάσχει για πρώτη φορά ο τερματοφύλακας Μανώλης Καλογεράκης (είχε κάνει επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό) ενώ θα βρίσκονται και οι τρεις γηγενείς ποδοσφαιριστές, ο Τσιλεδάκης, ο Τζωρτζινάκης και ο Καφετζής.

Ο Ανφυνατάκης ήταν το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής (τενοντίτιδα στο γόνατο) ενώ ήταν γνωστό ότι, δεν μπορούσαν να βρίσκονται στην αποστολή οι, Τσόφλιος (συνεχίζει να πονάει στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού), Βαρουξάκης (διάταση στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού) και Γιαννιώτης που, προ ημερών έκανε επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό. Επίσης στο Ρέθυμνο έμειναν οι, Μανιαδάκης, Βουτσελάς.

Η αποστολή για τη Νάξο που απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές είναι: Καλογεράκης, Δήμιζας, Καραγιάννης, Ανδρικόπουλος, Χρουσιέλ, Λάμτσε, Ανδρέου, Γιαννούτσος, Λίμα, Παναγιωτίδης, Πολυχρόνης, Νάνι, Σουμπασάκης, Τσιριγώτης, Κουτάντος, Γεωργούσης, Τσιλεδάκης, Τζωρτζινάκης, Καφετζής.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares