Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 19:48

ΠΑΕ Σαντορίνης: Ενημέρωση για διαπιστεύσεις στον αγώνα με την Επισκοπή

To Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 ενημερώνει ότι έως το Σάββατο (12/06/2021) και ώρα 15:00, μπορείτε να υποβάλλετε αιτήματα διαπίστευσης για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής μεταξύ ΠΑΕ Σαντορίνη – ΠΑΕ Επισκοπή, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, στο ΔΑΚ Νάξου.

Μετά από την συγκεκριμένη προθεσμία κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό, με δεδομένο ότι θα έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που θα λάβουν διαπίστευση για την εν λόγω συνάντηση. Οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που θα εργαστούν για την αναμέτρηση θα εισέλθουν στο χώρο του Σταδίου με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, ενώ θα συμπληρώσουν ένα Δελτίο Καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο μόνο για φωτογραφίες (θα έχουν πρόσβαση μόνο στις πλευρές πίσω από τις δύο εστίες καθώς και στην πλευρά απέναντι από τους πάγκους των ομάδων). Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρουσία όλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας. Η Αίθουσα Τύπου καθώς και η Μικτή Ζώνη δεν θα λειτουργήσουν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας να υποβάλλουν το αίτημά τους, στέλνοντας τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, Ιδιότητα και Μέσο Εργασίας) στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο για δημοσιογράφους και φωτογράφους θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares