Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 21:18

Πέρασε και από τον Ασπρόπυργο η Σαντορίνη

Η Σαντορίνη επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας του Ασπροπύργου κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για μια ακόμη καλύτερη θέση κατάταξης. Την ίδια ώρα άφησε τον αντίπαλό της στα χαμηλά στρώματα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός, παρά την αφόρητη ζέστη, ήταν αμείωτος, με την Σαντορίνη να αιφνιδιάζει στο 5', αλλά η διπλή προσπάθεια από Παπαζαχαρία και Μαλάι να σταματά στο δοκάρι. Ο Μαρούδας απάντησε με άστοχο πλασέ στο '9, ζητώντας προηγουμένως παράβαση εκτός περιοχής του Δερμιτζάκη. Με την συμπλήρωση ενός τέταρτου αγώνα, απείλησε ο Τραορέ, όπως και στο '37. Ακολούθως, ο Ντινιωτάκης προσπάθησε να αιφνιδιάσει, προτού έρθει στο '42 με κοντινό πλασέ ο Μπουντόπουλος να σκοράρει για το 0-1.

Παρά την προσπάθεια του Ασπροπύργου να αντεπιτεθεί, η Σαντορίνη βρήκε τον δρόμο για το 0-2 με κοντινή προβολή του Κανούλα στο '78. Οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν αποτέλεσμα στην πίεση που άσκησαν και πάρα την μείωση του σκορ σε 1-2 από τον Τραορέ στο '84, η Σαντορίνη είχε ήδη βάλει τις βάσεις της επικράτησης, σε ένα νευρικό ματς, με ένταση και ορισμένες φωνές για τον ρεφ. Μια επικράτηση που στερεώνει για τα καλά τους Κυκλαδίτες στην κατηγορία, αντίθετα με τους γηπεδούχους.

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)

Ασπρόπυργος (Φυντάνης): Ντμίτροβιτς, Παπαθανασίου ('62 Κατίδης), Αργυρόπουλος, Θεοδώρου, Ναά, Ζαχαράκης, Μουκίδης Β. ('53 Βασιλείου), Ζαχαρός ('76 Γεωργόπουλος), Τραορέ, Μαρούδας ('53 Κυριαζής), Λάμπογλου ('76 Τζαμουλίνος).

Σαντορίνη (Παντέλης): Δερμιτζάκης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Μαλάι ('71 Λάμπρου), Πολύζος ('57 Μηνάς), Μπιρμπίλι, Ιωάννης, Κουρέλλας, Καμπύλης, Μπουντόπουλος ('57 Σιμιτσής), Ντινιωτάκης ('62 Σκαθαρούδης).

Κατηγορία FL/SL2

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares