Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 12:53

Σαντορίνη: Εκτός Περογαμβράκης και Γιουκούδης για τον Ασπρόπυργο (η αποστολή)

Τη νίκη που θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία θα αναζητήσει αύριο (17:00 | live - radio) στον Ασπρόπυργο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα η ΠΑΕ Σαντορίνης.

Η αποστολή της Σαντορίνης αναχώρησε σήμερα αεροπορικώς για την Αθήνα, έχοντας εκτός μάχης τους Γιουκούδη και Περογαμβράκη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα μείνουν ακόμα μία εβδομάδα εκτός δράσης.

Η ανακοίνωση και η αποστολή της ομάδας: 

Με προορισμό την Αθήνα αναχώρησε σήμερα το πρωί αεροπορικώς η αποστολής της ομάδας μας, ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο.

Ο προπονητής της Σαντορίνης κ. Νίκος Παντέλης, επέλεξε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ερρίκος, Σιμιτσής, Παπαζαχαρίας, Κανούλας, Παντίδος, Σκαθαρούδης, Ιβανίδης, Περογαμβράκης, Ντινιωτάκης, Μηνάς, Πολύζος, Μπιρμπίλη, Κουρέλλας, Δερμιτζάκης, Λάμπρου, Κωστόπουλος, Καράμπελας, Μαλάι, Ντούνης και Μπουντόπουλος.Από πλευράς διοίκησης την αποστολή θα συνοδεύσουν οι κ.κ. Φουστέρης Βαγγέλης, Σαρρής Χάρης, Ρούσσος Κώστας και Φουστέρης Γιάννης.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares