Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 16:33

Η προαναγγελία των εξ αναβολής αγώνων στη Football League

Δείτε την προαναγγελία των εξ αναβολής αγώνων της Football League

Στην Ρόδο…

Η νίκη της Ρόδου επί της Καλλιθέας και ο τρόπος που επιτεύχθηκε, έφτιαξε αρκετά το κλίμα στην ομάδα του σμαραγδένιου νησιού, που ή ήττα στην Καλαμάτα είχε χαλάσει. Η Ρόδος έχει τώρα την ευκαιρία να πλησιάσει στους δύο βαθμούς την Καλαμάτα, και να ξεπεράσει την Καλλιθέα, γνωρίζοντας ότι οι δύο αυτές ομάδες έχουν να παίξουν μεταξύ τους σε λίγες μέρες.
Η Ρόδος υποδέχεται τον Ασπρόπυργο, στην τελευταία αγωνιστική εκκρεμότητα του πρώτου γύρου, στοχεύοντας την τέταρτη διαδοχική νίκη στην έδρα της και φυσικά να διατηρήσει το αήττητο εκεί.
Ο Ασπρόπυργος παίζει το τρίτο στη σειρά εκτός έδρας παιχνίδι του, αφού την περασμένη Τετάρτη ήταν στο Ρέθυμνο, όπου πήρε 1-1, με το πρώτο γκολ του εκτός έδρας, ενώ την Κυριακή ήταν πάλι στη Ρόδο, όπου έχασε 2-0 από τον Ιάλυσο.
Η νίκη επί της Νίκης Βόλου έδωσε ελπίδες στον Ασπρόπυργο, αλλά ακόμα έχει πολύ δρόμο. Το καλό για την ομάδα του Ηλία Φυντάνη είναι ότι μετά το ταξίδι στη Ρόδο, έχει να παίξει τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια που απομένουν στην έδρα της.

Στη Νάξο …

Η πρώτη εντός έδρας ήττα της Σαντορίνης 2020 το περασμένο Σάββατο από τη Νίκη Βόλου, άφησε τη νησιώτικη ομάδα στην όγδοη θέση, έξι βαθμούς πάνω από τον Ασπρόπυργο και πλέον χρειάζεται τη νίκη, αφού την Κυριακή ταξιδεύει στον Ασπρόπυργο για ένα καθοριστικό παιχνίδι!
Η ομάδα του Νίκου Παντελή είναι καταπονημένη από τα πολλά ταξίδια και δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, όπου πήρε ένα βαθμό.
Η Καλλιθέα χάνοντας στη Ρόδο, έχασε την πρώτη ουσιαστικά θέση, αφού ήταν πίσω από την Καλαμάτα, αλλά με το παιχνίδι που δίνει σήμερα, θα μπορούσε να την ξεπεράσει. Ακόμα βέβαια όλα είναι ανοικτά, αλλά η αθηναϊκή ομάδα χρειάζεται αποτέλεσμα στη Νάξο.
Στον πρώτο γύρο η Σαντορίνη 2020 είχε φύγει με το βαθμό από το «Ελ Πάσο» ισοφαρίζοντας στην εκπνοή σε 1-1 (33’ σουτ Μουσταφίδης – 90’ κεφαλιά Παντίδος)

FOOTBALL LEAGUE

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares