Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 23:09

Αιγάλεω: Φίλαθλοι ξυλοκόπησαν ποδοσφαιριστές για το «περίεργο» αποτέλεσμα με την Καλλιθέα

Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» όταν επέστρεψε η αποστολή του Αιγάλεω, μετά από την εκτός έδρας ήττα από την Καλλιθέα (1-0).

Συγκεκριμένα, ''θερμοί'' φίλοι της ομάδας περίμεναν την αποστολή και τους επιτέθηκαν, φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να χειροδικήσουν εναντίων τους.

Οι φίλοι του Σίτι δεν μπόρεσαν να... χωνέψουν το άσχημο αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας, όπως και διάφορα περίεργα που συνέβησαν, όπως η μη συμμετοχή 7 ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση, οι οποίοι την περασμένη αγωνιστική ήταν βασικοί συντελεστές στο 3-0 της ομάδας τους απέναντι στη Σαντορίνη.

Σίγουρα το επεισόδιο είναι καταδικαστέο από τον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας και αναμένεται να πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χειροδικεί εναντίον ποδοσφαιριστών που απλά εκτελούσαν εντολές του προπονητή και της διοίκησης, κάνοντας απλά τη δουλειά τους.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας, Άρης Παλτόγλου, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα όσα συνέβησαν, με την αντίδραση του να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares