Κυριακή, 02 Μαΐου 2021 18:00

ΠΑΕ Σαντορίνη: Προπόνηση, οικογενειακό τραπέζι και η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Κανονικά προπονήθηκε σήμερα το πρωί η Σαντορίνη ενόψει του αγώνα της Τρίτης με τον Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ όπως απαιτεί η ημέρα αργότερα διοργανώθηκε Πασχαλινό τραπέζι, όπου συμμετείχαν μέλη του προπονητικού επιτελείου και τις διοίκησης και φυσικά οι ποδοσφαιριστές με τις οικογένειες τους.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο Δευτέρα για το νησί της Νάξου.

Η ανακοίνωση:

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα γιορτάστηκε από την ομάδα μας η ημέρα του Πάσχα, με τη διοίκηση να παραθέτει το πασχαλινό τραπέζι στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παράλληλα, με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα της Τρίτης με τον Αστέρα Βλαχιωτη (04/05/21 στο ΔΑΚ Νάξου). Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο από τη Σαντορίνη με προορισμό τη Νάξο, αφού πρώτα πραγματοποιηθούν τα καθιερωμένα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.

Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο κ. Παντέλης για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής είναι οι: Ανδριόλας, Κωστόπουλος, Παπατζίκος, Παπαζαχαρίας, Σκαθαρούδης, Ερρίκος, Σιμιτσής, Γιουκούδης, Μπουντόπουλος, Μηνάς, Μπιρμπίλη, Δερμιτζάκης, Καράμπελας, Ιβανίδης, Λάμπρου, Παντίδος, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Μαλάι, Κανούλας και Κουρέλλας.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares