Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 22:24

Τον αγαπήσαμε και δεν ξεχνά ο Κοζανίδης που επισκέφθηκε την προπόνηση της Σαντορίνης

Την ευκαιρία να συναντηθούν με ένα παλιό γνώριμό τους είχαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Σαντορίνη που βρίσκονται μαζί με την αποστολή της ομάδας στο Ρέθυμνο στα πλαίσια του αυριανού αγώνα με την Επισκοπή.

Ο λόγος για τον Στέλιο Κοζανίδη, ο οποίος συνδέεται με το Κυκλαδίτικο αλλά και το Σαντορινιό ποδόσφαιρο συγκεκριμένα, από το πέρασμά του από τον Πανθηραϊκό.

KOZA PANTELIS 

Ήταν το καλοκαίρι του 2014, όταν ο Στέλιος, σε ηλικία 41 ετών αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας και «μετακόμισε» στη Σαντορίνη. Μπορεί να έμεινε στο νησί του ηφαιστείου για μία μόνο χρονιά όμως αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα ήταν αρκετό ώστε να αφήσει το στίγμα του στο ποδόσφαιρο του νομού μας.

Με αγωνιστικό πάθος, αντοχές και ενέργειες που σε καμία περίπτωση δεν θύμιζαν 40άρη ποδοσφαιριστή, με μοναδική τεχνική κατάρτιση, μαγικές πάσες και υπέροχες εκτελέσεις των στημένων φάσεων, ο Στέλιος «έκλεψε» την καρδιά όσων τον παρακολούθησαν να αγωνίζεται. Η πλούσια καριέρα του, η οποία ολοκληρώθηκε το 2016, ένα χρόνο μετά την παροσία του στον Πανθηραϊκό, χαρακτηρίζεται από τις πάνω από 600 επαγγελματικές συμμετοχές, οι οποίες συνδυάστηκαν με πολλούς τίτλους και ανόδους.

 KOZA RETHIMNO

Η ποδοσφαιρική του αξία όμως δεν ήταν το μοναδικό «χάρισμα» του βιρτουόζου μέσου, αφού όσοι τον γνωρίζουν και έχουν συναναστραφεί μαζί του κάνουν λόγο για έναν αδαμάντινο χαρακτήρα που σε κερδίζει αμέσως με τη συμπεριφορά του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε, διατηρεί άριστες σχέσεις με πολλούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου από τη Σαντορίνη, την οποία επισκέπτεται όποτε εμφανίζεται η ευκαιρία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Νοέμβριο του 2018 έφτασε μια ανάσα από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανθηραϊκού, με τις συγκυρίες τελικά να μην επιτρέπουν την επιστροφή του στη Σαντορίνη.

Έτσι σήμερα και με την ευκαιρία της παρουσίας της Κυκλαδίτικης ομάδας στο Ρέθυμνο, όπου ο Κοζανίδης ζει μόνιμα, βρέθηκε στο ΔΑΚ Γάλλου και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας, συνομίλησε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ αλλά και με παλιούς γνώριμους όπως τον Νίκο Παντέλη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Αθηναϊκό το 1999, όπου είχε συνυπάρξει με τον επίσης δικό μας Γιώργο Μοστράτο ως συμπαίκτες.

KOZA MOSTRATOS

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares