Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 16:36

Πρώτη ήττα για την Σαντορίνη... 1-0 από τον Ιάλυσο που δεν σταματά πουθενά

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα με 1-0 γνώρισε η Σαντορίνη στην Ρόδο απέναντι στον αήττητο και πρωτοπόρο Ιάλυσο.

Η ομάδα των Κυκλάδων φάνηκε αρκετά επηρεασμένη από τα ταξίδια και την συνεχή ταλαιπωρία, πράγμα που σε συνδυασμό ότι είχε απέναντι της ένα καλοδουλεμένο σύνολο της επέφερε την πρώτη απώλεια στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της football league.

Αρκετοί παλιοί γνώριμοι στην Σαντορίνη, συναντήθηκαν στο Οικονομίδειο στάδιο, αφού πέραν του Νίκου Παντέλη που έχει περάσει από τον πάγκο του Διαγόρα και του Ιάλυσου και ο Αλέξης Περογαμβράκης επέστρεψε στο Οικονομίδειο δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, ενώ ο Μπουντόπουλος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Ρόδου. Τελος ο Γιώργος Σκαθαρούδης το καλοκαίρι βρέθηκε στην προετοιμασία του Διαγόρα, ενώ ο Βαγγέλης Χαντές ήταν ο προπονητής που ουσιαστικά ανέβασε τη Σαντορίνη στη μεγάλη κατηγορία.

Αρκετοί είναι και άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει της φανέλες ομάδων της Σαντορίνης και της Ρόδου αντίστοιχα.

Λίγες φάσεις

Φτωχό από φάσεις το πρώτο μέρος, με τις πιο αξιοσημείωτες να είναι αυτή του 6΄, όπου ο Ντινιωτακης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ιάλυσου, αλλά ο Ανδρούτσος τον νίκησε σε τετ-α-τετ κρατώντας το μηδέν

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 11' , όταν εκτέλεσε κόρνερ ο Παπουτσογιαννόπουλος και ο Παπαδόπουλος πλασάρε με την μπάλα να απομακρύνεται τελευταία στιγμή σε κόρνερ

Ξεκίνημα με πέναλτι-γκολ

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε από τα πρώτα λεπτά. Στο 60' μετά από λάθος γύρισμα του Ερρίκου στην μεγάλη περιοχή, ο Ρούσσος έκλεψε την μπάλα και ανατράπηκε από τον Δερμιτζάκη με τον διαιτητή Μπαϊρακτάρη να δείχνει την άσπρη βούλα, με τον Χρήστο Χατζησάββα να νικάει τον Δερμιτζάκη από τα 11 μέτρα και δίνει το προβάδισμα στον Ιάλυσο.

Η Σαντορίνη προσπάθησε να αντιδράσει, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 64' όπου μετά από εξαιρετική σέντρα του Μηνά από αριστερα, ο Κανούλας πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ανδρούτσου. Στο 70' οι Σαντορινιοί είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Ντινιωτάκης μετά από κάθετη του Πολύζου βγήκε απέναντι στον Ανδρούτσο, πρόλαβε την έξοδο του, αλλά οι Καντούτσης και Καρπαθάκης έκοψαν σωτήρια πριν ο Μηνάς στείλει την μπάλα στα δίχτυα

Φωνάζει για πέναλτι

Η Σαντορίνη, με τον Νίκο Παντέλη να ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα είχε την υπεροχή στην επανάληψη και μάλιστα διαμαρτύρεται για χέρι - πέναλτι του Καντούτση στην περιοχή, που δεν καταλογίστηκε από τον ρέφερι Μπαϊρακτάρη.

Στο τελευταίο 25λεπτο, ο Βαγγέλης Χαντές διαχειρίστηκε έξυπνα το 1-0 που έμεινε μέχρι το τέλος χωρίς να κινδυνεύσει ο Ιάλυσος που σημείωσε την 3η του σερί νίκη και παραμένει μόνος - πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. 

Διαιτητής: Κώστας Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Δημήτρης Σταυρόγλου (Αθηνών), Μαρία Δέτση (Αθηνών)

Τέταρτος: Ανδρέας Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)

Ιάλυσος (Βαγγελης Χαντές): Ανδρούτσος, Γιώργου (74' Μασταντωνάκης), Μπουσάι (47' Μανιωτης), Καρπαθάκης, Καντούτσης, Παπουτσογιαννόπουλος (80' Τερζίου), Σκεντεράι, Ρούσσος (74' Σταθόπουλος), Χατζησάββας, Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος (74' Γκέζος)

Αναπληρωματικοι: Τσιγαρος, Πατσιλης, Ευθυμιάδης, Ζουνίνιο

ΠΑΕ Σαντορινης: (Νικος Παντέλης): Δερμιτζάκης, Ερρίκος, Κουρελάς, Παπαζαχαρίας, Παντίδης, Σιμιτσής (86΄Μπουντόπουλος), Μηνάς (78' Ιβανίδης), Ντινιωτάκης (72' Λάμπρου), Πολύζος (72' Γιουκούδης), Μαλάι (86' Περογαμβράκης), Κανούλας

Αναπληρωματικοί: Ντούνης, Σκαθαρούδης, Παπατζίκος, Καράμπελας.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares