Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 12:47

Πυρετώδης η προετοιμασία για τον Ιάλυσο, με 22 ποδοσφαιριστές στην Ρόδο η Σαντορίνη [pics-vid]

Η προετοιμασία της Σαντορίνης 2020 για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Ιάλυσο που θα γίνει στη Ρόδο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο γήπεδο των Φηρών.

SANTORINI PROPONISI 8 4 21 2

Η ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας, μετά την πρώτη ιστορική νίκη στην κατηγορία επί ενός τόσο μεγάλου αντιπάλου όπως το Αιγάλεω, κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο ο Νίκος Παντελής προσπαθεί να διατηρήσει χαμηλούς τόνους αφού όπως τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το ματς: "Η ομάδα δεν έχει πετύχει ακόμη το στόχο της".

Πάνω σε αυτό το σκεπτικό θέλει να χτίσει ο πολύπειρος κόουτς το πλάνο για το παιχνίδι του Σαββάτου που θα πραγματοποιηθεί στο Οικονομιδειο.

SANTORINI PROPONISI 8 4 21 4

Το θετικό συγκριτικά με την τελευταία αγωνιστική είναι ότι ο κύριος Παντελής υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κωστόπουλου, Ερρίκου και Ανδριόλα οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής.

SANTORINI PROPONISI 8 4 21 1

Όσον αφορά το ταξίδι της Σαντορίνης για τη μακρινή Ρόδο θα γίνει αεροπορικώς αφού αύριο θα αναχωρήσει η αποστολή με προορισμό την πρωτεύουσα και στη συνέχεια με νέα πτήση θα μεταβεί στο όμορφο νησί των Δωδεκανήσων.

Η αποστολή θα απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, ενώ στο ''σμαραγδένιο νησί'' θα ταξιδέψει και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Βαγγέλης Φουστέρης.

Υπεύθυνοι για την αποστολή θα είναι οι: Χάρης Σαρρής, Κώστας Ρούσσος και Γιάννης Φουστέρης.

Βίντεο από την προπόνηση 

 

 

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares