Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 20:37

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης εκλεκτός του Παλτόγλου για τον πάγκο του Αιγάλεω

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης Παλτόγλου για να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του Σίτι.

Το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε αφού ο ικανότατος προπονητής βρέθηκε με τον Άρη Παλτόγλου και αφού διευθετήθηκαν οι όποιες λεπτομέρειες, οι δυο άνδρες έδωσαν τα χέρια και ακολούθησε η ανακοίνωση μέσα από την οποία επισημοποιήθηκε η συμφωνία του Αιγάλεω.

Ο Χαραλαμπίδης έχοντας εμπειρία από τη συγκεκριμένη κατηγορία θα είναι το πρόσωπο που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου το Σάββατο στο ματς με την Επισκοπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Απόστολο Χαραλαμπίδη.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι Έλληνας προπονητής ποδοσφαίρου, γεννημένος το 1970 και ξεκίνησε την προπονητική από την ομάδα του Ο.Φ. Ιεράπετρας, συνέχισε στο Πολύκαστρο, ενώ είχε την πρώτη σημαντική επιτυχία της καριέρας του την περίοδο 2008-09, όταν οδήγησε το Φωκικό στη Γ΄Εθνική κατηγορία. Στη συνέχεια χρημάτισε κατά σειρά προπονητής στον Α.Ο. Τρικάλων (Περιφερειακό Πρωτάθλημα) με τον οποίο επίσης κατάκτησε τον τίτλο, στην Καλλιθέα, στη Βέροια, τον Εορδαϊκό, τον Ιωνικό, τη Δόξα Δράμας και τη Νίκη Βόλου.Τη φετινή σεζόν ήταν στο πάγκο των Τρικάλων

Χαραλαμπίδης στο soccerlive: Όταν σε καλεί το Αιγάλεω δεν μπορείς να αρνηθείς...

Τους λόγους που αποφάσισε να συμφωνήσει με το Αιγάλεω έκανε γνωστούς μέσω του soccerlive.gr ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Λίγο μετά τη συμφωνία ο ικανότατος προπονητής μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την θετική απάντηση που έδωσε αλλά και για τους υψηλούς στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά, η πρώτη τοποθέτηση 

"Το Αιγάλεω είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Νομίζω ότι αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Συνάντησα έναν εκπληκτικό πρόεδρο, τον κ. Παλτόγλου όπου η προσέγγιση του με έπεισε. Νομίζω ότι όταν σε καλεί το Αιγάλεω δεν μπορείς να αρνηθείς καθώς η σπουδαία ιστορία του και το γεγονός ότι θέτει πάντα υψηλούς στόχους σε κάνουν να ταυτίζεσαι".

Ερωτηθείς εάν έχει παρακολουθήσει την ομάδα, κ. Χαραλαμπίδης τόνισε

"Παρακολούθησα το ματς με τη Νίκη Βόλου και  έχω συνεργαστεί με πολλούς παίκτες του ρόστερ. Εύχομαι να υπάρξει καλή συνεργασία και να βάλω με τη σειρά μου το δικό μου λιθαράκι. Ο κ. Γράφας έχει κανει μια καλή δουλειά την οποία θέλω να συνεχίσω''.

Για το αν φαντάζεται ο ίδιος το ερχόμενο καλοκαίρι να πανηγυρίζει δεύτερη συνεχόμενη άνοδο μετά από εκείνη που κατέκτησε με τον Ιωνικό, ο έμπειρος κόουτς δήλωσε

"Γι αυτό ήρθα στο Αιγάλεω, για να ολοκληρώσω τους στοχους της ομάδας συν ότι πρόκειται για ένα μεγάλο club Είμαι χαρούμενος που δουλεύω σε ομάδες με μεγάλη ιστορία τα τελευταία χρόνια καθώς αυτό είναι ιδιαίτερα τιμητικό".

Στον επίλογο του έστειλε το εξής μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί πρώτη φορά το αισθάνθηκα αυτό. Δεχόμουν μηνύματα να έρθω στην ομάδα πριν καν συμφωνήσω. Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα δώσω το 100% ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας". 

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares