Κυριακή, 04 Απριλίου 2021 16:35

«Τρένο» η Σαντορίνη... 1-0 το Αιγάλεω και βλέπει ψηλά

Ακόμα μία μεγάλη μέρα ζει σήμερα το ποδόσφαιρο της Σαντορίνης, που πανηγυρίζει την πρώτη νίκη της ομάδας σε επαγγελματική κατηγορία.

Το συγκρότημα του Νίκου Παντέλη παρουσιάστηκε καλά διαβασμένο και επικράτησε με 1-0 του Αιγάλεω στο ΔΑΚ Νάξου για την 3η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League, διατηρώντας το αήττητο σκαρφαλώνοντας στην στην 2η θέση μαζί με την Καλλιθέα.

Ύστερα από τις ισοπαλίες με Καλαμάτα και Καλλιθέα, οι νησιώτες υπέταξαν το ιστορικό Σίτι χάρη στο γκολ του Κανούλα στο 67’ και παρά τον ισχυρό αέρα που έβαλε δύσκολα στις δύο ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε φάσεις, με τον Σιμιτσή να απειλεί στο 39’ εντός περιοχής και τον αέρα να κυριαρχεί κατά… κράτος! Μετά την ανάπαυλα οι παίκτες έγιναν πιο επικίνδυνοι, με τον Μπουρλάκη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι στο 48’ χάρη στην ωραία έμπνευσή του και τον Τσιλιγκίρη στο 57’ να δοκιμάζει τα αντανακλαστικά του Δερμιτζάκη.

Ο Νίκος Παντέλης προχώρησε σε αλλαγές, ο Ντινιωτάκης συνέχισε το… χαβά του από τα αριστερά των τυπικά γηπεδούχων και στο 67’ ο Κανούλας βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο. Πλάσαρε από κοντά για το «χρυσό» 1-0 έπειτα από τρομερή κίνηση του Ντινιωτάκη. Το Αιγάλεω των Γερούλη-Διαμαντή δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά απέναντι στην άμυνα των νησιωτών και η λήξη σήμανε την έναρξη των πανηγυρισμών για το πρώτο τρίποντο της Σαντορίνης!

Διαιτητές: Ματσούκας (Αιτ/νίας) - Τσιλίκας (1ος, Αιτ/νίας) - Παγουρτζής (2ος, Αιτ/νίας-Πειραιά).

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (Νίκος Παντέλης): Δερμιτζάκης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Ιβανίδης, Σιμιτσής (58’ Λάμπρου), Σκαθαρούδης (58’ Μηνάς), Ντινιωτάκης (82’ Μπουντόπουλος), Πολύζος, Μαλάι (82’ Μπιρμπίλι), Κουρέλλας, Κανούλας (77’ Γιουκούδης).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Πάνος Γερούλης-Δημήτρης Διαμαντής): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος, Μαχαίρας (76’ Λάσκαρης), Πινιώτης, Τσιλιγκίρης, Σταματάκης, Τσίτσαρης (72’ Κασνέτση), Μπουρλάκης (76’ Σουλεϊμάν).

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares